Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat och service ”
Omdöme om Jupiter

Jupiter
Rankad som nr 16 av 191 Restauranger i Pula
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 26 US$
Kök: Pizza
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Större grupper
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Lunch, Middag, Frukost, Leverans, Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs 6 augusti 2017 från mobil enhet

Vi var där 2 gånger under vår vistelse i Pula. Mycket folk men personalen var effektiva och ordnade bord varje gång. God mat vid varje tillfälle. Grillspett med grillade grönsaker var mycket gott. Vi åt aldrig pizza men med den mängd som serverades i restaurangen är de nog också bra.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack patrikola1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 496)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 1 496 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Vi var här med hela familjen på sex personer och alla tyckte mycket om restaurangen. Mycket folk och högt tempo! Fin terrass. Något lång väntan med stressad men trevlig personal. Pizzan (Istrian) var helt fantastisk! Även bra pasta till de minsta barnen.
Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2017
Tack Jenny T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

Mycket god pizza, grillspett och dryck. Trevlig personal och fin terrass att äta på. Mycket prisvärt. Rekommenderas varmt.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Jill A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2017 från mobil enhet

Trots fullbokat löste personalen smidigt en dryg timmes slot för oss 8 som droppade in. Maten var bra.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Mattias H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2017 från mobil enhet

Fantastisk mat. Vi satt på terassen och det kan rekommenderas då där var mysigt att sitta. Jättetrevlig personal och härlig atmosfär. Bästa i Kroatien så här långt för vår del.

Datum för besöket: juli 2017
Tack cmplovina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Jupiter tittade också på

 

Besökt Jupiter? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt