Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt gott!”
Omdöme om Barba

Barba
Rankad som nr 59 av 439 Restauranger i Dubrovnik
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 8 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Avhämtning
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Avhämtning
Omdömet skrevs 18 juni 2018 från mobil enhet

Litet hål i väggen ställe. Vi hade turen som fick plats precis vid fönstret. Stället var så fullt att folk satt i trappan utanför och käkade. Härlig personal och fantastiska bläckfiskringar! Rekommenderas!

Datum för besöket: juni 2018
Tack Nina W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 602)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 1 602 omdömen

Omdömet skrevs 17 juni 2018 från mobil enhet

Supergott med rolig meny. Burgare gjort med rökar, bläckfisk, sardiner eller tonfiskbugare. Tonfiskburgare va löjligt god. Tycker de va lite dyrt men ska de är prisvärt. 80 kN för en burgare endast. Och du blir mätt! Fins även mackor och andra saker. Suuuper trevlig personal!

Datum för besöket: juni 2018
Tack idaw400
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2017 från mobil enhet

Vi jagade först en restaurang där vi kunde sitta ned och bli serverade i vanlig anda, men Barba överträffade och i slutändan var vi glada över att pröva något annorlunda! Hamburgaren gjord på bläckfisk är särskiljt att rekommendera, och att Barba lyckas skapa sådant mästerverk till så överkomlig prislapp är magiskt! Är man i Dubrovnik och har en kväll där mat, kaffe och drinkar gärna tas på olika ställen kan vi som pr definitivt rekommendera Barba! Barba drivs tydligen av 2 syskon tillsammans med deras far som står för hemligheterna i köket. Perfekt ställe att äta på när man ska strosa runt i Dubrovnik på!

Datum för besöket: augusti 2017
1  Tack lucasn934
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Fisk- och skaldjursplankan för två är sällsynt prisvärd i en annars löjligt dyr Gamla stan. Bläckfiskburgaren och de friterade ostrona är topp. Barba-ölen likaså. Charmigt, gott å bra service men spartanska sittplatser.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Stromming
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2016

En väldigt liten, men trevlig och lite annorlunda restaurang. På menyn fanns bläckfiskburgare, men jag valde en räkburgare och är jättenöjd. Min vän valde en smörgås och var också nöjd.

Datum för besöket: september 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Kakan N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Barba tittade också på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Besökt Barba? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt