Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 494)
Filtrera omdömen
3 494 resultat
Medlemsbetyg
2 543
722
155
47
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 543
722
155
47
27
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 494 omdömen
Omdömet skrevs 1 maj 2018

Väldigt snyggt renoverat hotell. Läget är kanon, precis vid ingången till Old City och busshållplats som tar dig till övriga delar av Dubrovnik. Trevlig atmosfär och trevlig personal. Väldigt hårda sängar på rummet. Legendarisk bar som lyckas andas både anrik tradition och ändå modern och fräsch. Barpersonalen kunde dock vara lite mer serviceinriktad kvällen vi var där. Fortfarande helt ok men det där lilla extra saknades.

Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts
Tack martinruist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martina V, Guest Relations Manager på Hilton Imperial Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 2 maj 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for choosing Hilton Imperial for your stay in Dubrovnik. am pleased you were extremely satisfied with the hotel renovation, our friendly staff and location of the hotel.
Thank for your comment regarding your recent visit to our Hotel bar .We have taken note of your point of view. Our guests comments are of paramount importance to us and they will surely assist us to improve our services.
Looking forward to welcoming you again in our hotel.
Kind regards,
Martina Vlajki
Guest Relations Manager





Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2017

Finns inget att klaga på här. Fantastiskt läge, bra personal, god mat, stora rum, bra wifi, sköna sängar, inomhus pool. Finns det man behöver. Närhet till butiker, restauranger, bussar, taxi och sevärdheter.

Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
2  Tack ask012
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martina V, Guest Relations Manager på Hilton Imperial Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 22 april 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for choosing Hilton Imperial for your stay in Dubrovnik and for your kind comments.
I am truly happy to read that you appreciated all aspects of our hotel and that our team have managed to meet your expectations in creating a perfect holiday experience for you.
Thank you for finding time to write this review and I sincerely hope we will see you soon again in the Hilton Imperial Dubrovnik.
Kind regards,
Martina Vlajki
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2016 från mobil enhet

Spenderade en skön och vilsam vecka på Hilton Imperial i Dubrovnik. Perfekt läge precis utanför ingången till Old Town nära flera bra restauranger och andra sevärdigheter, och trots att gatan utanför var ganska hårt trafikerad hade vi ett knäpptyst rum. Sköna sängar, kanske ingen extrem lyx men fräscht, rent och generellt en hög standard. Bra frukost med i första hand buffé fast man kunde även beställa à la carte. Mycket serviceinriktad personal och trevligt!

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack AlexanderNevermind
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martina V, Guest Relations Manager på Hilton Imperial Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 22 november 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for finding time to write this review . I am very pleased to read you had a pleasant and restfull week at the Hilton Imperial Dubrovnik and that you were very satisfied with our rooms, location,service and breakfast.Looking forward to welcoming you again in our hotel.
Kind regards,
Martina Vlajki
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 oktober 2016

Ett helt fantastiskt hotell med perfekt läge när muren till gamla stan. Hög servicenivå. Fantastisk frukost. Underbart! Hade dessutom tur i lågsäsong och fick vårt rum uppgraderat till större med utsikt över gamla stan och medelhavet.

Datum för vistelsen: oktober 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack stefanbX6060AE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martina V, Guest Relations Manager på Hilton Imperial Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 24 oktober 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you very much for sharing your feedback. I am delighted to receive your kind comments. I am happy to read you found the location and the hotel fantastic.Thank you for complimenting the service and breakfast.It would only be our pleasure to welcome you back to the hotel.
Kind regards,
Martina Vlajki
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2016

Fint hotell med bra läge nära gamla staden. Hjälpsam personal som gav mycket bra tips om aktiviteter och var mån om att man inte skulle sakna något. God frukost, fint hotellrum med fantastisk utsikt. Besöker gärna igen!

Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack linnea112
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Doris M, Manager på Hilton Imperial Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking a moment to share your experience.

I am pleased to hear you found the helpfulness of our staff, location of the hotel, accommodation facilities and quality of breakfast to your liking.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future.

Sincerely,

Doris Misic
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen