Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 08:00 - 19:30
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Dubrovniks ringmur på
från 33,56 US$
Mer information
från 20,81 US$
Mer information
från 82,31 US$
Mer information
från 31,79 US$
Mer information
Omdömen (22 020)
Filtrera omdömen
22 020 resultat
Medlemsbetyg
16 732
4 443
599
127
119
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
16 732
4 443
599
127
119
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
4045 av 22 020 omdömen
Omdömet skrevs 20 mars 2018

Lätt att gå men tänk på att det kan vara hett mitt på dagen. Bäst att gå på morgon eller eftermiddag. Det finns barer uppe på muren.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack Pda P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2018

Underbart vacker utsikt över en minst sagt fotogenisk stad. Varmt rekommenderat, fast det också väldigt varmt på sommaren. Glöm absolut inte att ta med vatten!!! (kanske lite frukt också). Går man mitt på dagen får man räkna med att behöva ta en dusch efteråt.

Stort minus är dock alla irriterande säljare som försöker kränga sockerdryck och glass. Som sagt ta med frukt och vatten för att undvika att bli helt pungslagen.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack gabrielsX1805PU
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 december 2017

väldigt trevlig rundtur på muren med en underbar utsikt över gamla staden och hamn, trevliga små restauranger och barer

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack rdr06
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2017

Att besöka Dubrovnik var mycket intressant med de fantastiskt fina och vackra husen,gatorna och inte minst gränderna som ledde upp till ringmuren. Här luktade det historia och mycket finns att lära om historien på Balkan..
Tyvärr är det så väl besökt att ibland är det köer och svårt att komma fram. Ett gott tips är att läsa på hemma inför ett besök. Då hänger man liksom med lite bättre.

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack 476resvan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2017 från mobil enhet

En vandring på Dubrovniks ringmur känns självklar. Man går i sin egen takt och det finns små "vattenhål" längs vägen att släcka törsten (även glass).
Möjlighet finns att endast gå halva rundan, då slipper man de största stigningarna
Bra skor och lite kondition underlättar turen
150 krona /vuxen och 50 krona/ barn

Datum för upplevelsen: november 2017
Tack gujoem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen