Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Dubrovnik Palace
Hotell i närheten
551 US$
534 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
464 US$
410 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Rixos Hotel Libertas(Dubrovnik)
317 US$
293 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotel More(Dubrovnik)
244 US$
232 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
245 US$
211 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
369 US$
341 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Valamar Argosy Hotel(Dubrovnik)
253 US$
242 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Neptun Hotel(Dubrovnik)
336 US$
306 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
188 US$
178 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Hotel Lapad(Dubrovnik)
256 US$
233 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (2 191)
Filtrera omdömen
2 191 resultat
Medlemsbetyg
1 287
643
185
53
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 287
643
185
53
23
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 191 omdömen
Omdömet skrevs 29 juli 2017 från mobil enhet

Två nätter bodde vi på detta fantastiska hotell. Det var inte billigt men som sagt fantastiskt!
Personalen, rummet, utsikten, sängarna, servicen. Det finns inte något utan att det var perfekt.
På morgonen kunde man ta på sig morgonrocken och gå ner till stranden för ett morgondopp och på kvällen kunde man njuta av en fantastisk buffé i matsalen.
De hade också riktigt goda vegetariska alternativ.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack SveaRes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hrvoje S, General Manager på Hotel Dubrovnik Palace, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2017
Google-översättning

Dear SveaRes,
I was so happy that you enjoyed your recent stay with us at Dubrovnik Palace hotel. Thank you for taking the time to write your review and I was really pleased that you enjoyed the warm welcome and great service we take pride in providing to our guests. I was also so happy that you loved our views, rooms and that you found our hotel great.
Please do come back and stay with us again soon when I am sure we will once again meet your expectations.
My best wishes,
Hrvoje Sanje
Hotel Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2016 från mobil enhet

Stort fräscht hotell. Fin utemiljö med pooler och utebar. Tyvärr var det lite regnigt så det blev bara en soldag.
Trevlig juniorsvit med bra förvaring och fin utsikt mot havet.
Stor pool inne( badade aldrig här). Gick på en behandling på spadelen. Tyvärr kändes terapeuten trött och uttråkad, tuggade tuggummi ( oproffsigt) och det kändes som hon snabbt ville gå hem. Skulle ej rekommendera detta.Restaurangerna på hotellet var bra. Vi provade alla utom buffén.
Bra fint gym med fräscha maskiner och fin utsikt.

Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
Tack Mon68ika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hrvoje S, General Manager på Hotel Dubrovnik Palace, svarade på det här omdömetSvarade 1 november 2016
Google-översättning

Dear Mon68ika,
Thank you for taking the time to post your review on Tripadvisor site.
We are glad to see that overall you were very impressed with the hotel.Thank you for pointing out the things that you were not impressed with and we will work on it.
Thank you once again for staying in Dubrovnik Palace.
Kind regards,
Hrvoje Sanje
Hotel Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2016 från mobil enhet

Smakfull inrett och rymligt rum. Fanns det mesta som behövdes på rummet. Dock saknade jag ett vanity kit... Sängarna bör undersökas. Bra städat. Vi hade tur att få en riktig duktig och serviceminded städerska. Ett plus i kanten för all choklad som vi fick.
Utsikten från balkongen är helt underbar! Vilka vackra solnedgångar vi fick uppleva. Trots det så får hotellet bara 4 av 5 från mig. Det krävs lite mer än en vacker vy. Poolområdet utomhus var trångt och bubbelbadet vid poolen var inte alls skön. Men sen kan man även bada i havet vilket de har gjort bra med trappor och räcke.
Det finns en mysig liten promenadstråk utmed havet.
Wi-fi var bra och gratis!
Frukosten fanns mycket att välja på. Gott med alla müsli-alternativ. Ett minus för icke färsk pressade juicerna...
Vi hade turen att få färska fikon till frukost.
Deras spa såg fint ut. Här kan man också träna med ett fantastisk utsikt.
Hissarna var sega och få.
Sen har servicen ifrån hotellpersonalen varit gott och blandat. Bäst var killen som öppnade dörrarna till taxibilen.
Mindre bra var vissa ur frukostpersonalen..
Men men det är små detaljer... Självklart kan jag rekommendera detta ställe.

Bodde här: september 2016, reste som ett par
Tack Mrs K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hrvoje S, General Manager på Hotel Dubrovnik Palace, svarade på det här omdömetSvarade 9 oktober 2016
Google-översättning

Dear Alina K,
Thank you for taking the time to post your review on Tripadvisor.
We are glad to see that overall you were very impressed with the hotel.Thank you for pointing out the things that you were not impressed with and we will work on it.
Thank you once again for staying in Dubrovnik Palace.
Kind regards,
Hrvoje Sanje
Hotel Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2016 från mobil enhet

Var här i början av september 2016 i ett stort sällskap. Mycket nöjda med rum, frukostbuffé, mat på dag och kvällar. Poolområdet o solstolar bra. Gym finns men.dock litet. Inga skivstänger alls men det finns hantlar, löpband, roddmaskin o latsdrag mm

Bodde här: september 2016
Tack Maria Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hrvoje S, General Manager på Hotel Dubrovnik Palace, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2016
Google-översättning

Dear Maria A,
Thank you for posting your review. We are delighted to see that you enjoyed in your stay with us. Thank you once again for staying at Dubrovnik Palace and we are looking forward to your next visit.
Kind regards,
Hrvoje Sanje
Hotel Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2016 från mobil enhet

Bodde på detta hotell 4 nätter.
När vi först checkade in var vi lite missnöjda med rummets placering längst ner i hotellet. När vi framförde detta ordnade de genast ett nytt rum högre upp.

Goda drinkar, fina fräscha, bra frukost, magisk utsikt och framförallt riktigt bra serviceanda.

Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
Tack malinmoght
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hrvoje S, General Manager på Hotel Dubrovnik Palace, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2016
Google-översättning

Dear malinmoght,
I am so happy to read that you liked our views, cocktails, breakfast and above everything the service which makes us unique and different. Your praises are very much appreciated. I am really glad that you like all that we have to offer and I look forward for another exceptional stay.
With warm regards,
Hrvoje Sanje
Hotel Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen