Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppen!”
Omdöme om Gil's Little Bistro

Gil's Little Bistro
Rankad som nr 74 av 439 Restauranger i Dubrovnik
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 30 US$
Kök: Franskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 27 juni 2018 från mobil enhet

En fantastisk sista middag i härliga Dubrovnik. Mycket fint kött, som vi fick välja vid bordet, och som tillagade med perfektion. Vinet som vi fick rekommenderat var mycket gott och passade väl till maten. Suverän dessert. Uppmärksam och vänlig personal. Rekommenderas!

Datum för besöket: juni 2018
Tack Susanna C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GilsLittleBistro, Manager på Gil's Little Bistro, svarade på det här omdömetSvarade 30 juni 2018
Google-översättning

Dear Susanna, Thank you for this wonderfull review :)
Thank you for recognizing our effort, hope that we will see you again in short time!
Best greetings from all of us from Gil's little Bistro!
Much love
<3

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (769)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 769 omdömen

Omdömet skrevs 22 september 2017 från mobil enhet

God lunch där vi valde ett luncherbjudande till ett bra pris, tre rätter som smakade riktigt bra, bra service.

Datum för besöket: september 2017
Tack Anders333
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GilsLittleBistro, Owner på Gil's Little Bistro, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2017
Google-översättning

Dear Anders,
We are grateful for your kind comment.
Until next time!
Gil's little bistro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Har varit i Dubrovnik nu i 12 dagar och detta stället var utan tvekan det bästa jag ätit på. Maten var bra tillagad och snyggt upplagd! Rimliga priset och lätt att få bord.

Väldigt trevlig atmosfär och väldigt proffsig och trevlig personal!

Är ett måste i Dubrovnik!

Datum för besöket: augusti 2017
Tack adde10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GilsLittleBistro, Owner på Gil's Little Bistro, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guests,
We appreciate your wish to write so nice about us. We are very happy to host the guests who recognize our effort and quality. You are one of them and you are always very welcome to our restaurant!
Gil's little bistro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2017 från mobil enhet

Vi boka bord, vilket man måste då denna restaurang är populär.
Vi åt deras starter som var en pizza med tryffel och mozzarella ost. Otroligt god!
Till huvudrätt åt vi risotto och lam som var så fantastiskt mört och gott. De servera larmet med en potatismos med ost. Risotton var så perfekt gjord så man blev tårögd. Man blir lycklig i själen av sådan mat. De laga mat kärlek på denna restaurang. Lite dyrare, men värt det.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Foodpiff
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GilsLittleBistro, Owner på Gil's Little Bistro, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2017
Google-översättning

Dear Foodpiff,
You are so kind to write us feedback. It does mean a lot.
We would like to see you again.
Many thanks!
Gil's little bistro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2017 från mobil enhet

Åt middag på en annan restaurang. Brukar ibland ta ytterligare ett ställe för intag av efterrätt. Vilket gjordes denna kvällen. Stället ligger ingen gränd. Mysigt ställe, men svårt att få kontakt med personalen. Efterrätten var god.

Datum för besöket: april 2017
Tack Calcamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GilsLittleBistro, Manager på Gil's Little Bistro, svarade på det här omdömetSvarade 6 maj 2017
Google-översättning

Dear Calcamma,
Thank you for taking time to share your opinion about our little bistro!
Kind regards,
Gil's little bistro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gil's Little Bistro tittade också på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Besökt Gil's Little Bistro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt