Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Hotel Lero(Dubrovnik)
261 US$
207 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
403 US$
387 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
205 US$
193 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rixos Hotel Libertas(Dubrovnik)
475 US$
429 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
229 US$
196 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
296 US$
241 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
289 US$
272 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Hotel More(Dubrovnik)
288 US$
256 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotel Lapad(Dubrovnik)
239 US$
209 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
567 US$
482 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Omdömen (1 803)
Filtrera omdömen
1 803 resultat
Medlemsbetyg
1 149
479
129
34
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 149
479
129
34
12
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 803 omdömen
Omdömet skrevs 18 september 2016

Hotellet är ett bra fullservicehotell som väl täcker alla kraven för fem stjärnor. Hotellets lobby ligger på sjunde våningen med stora glasrutor ut mot havet. Resten av hotellet är byggt på den nedanstående sluttningen mot stranden. Alla rum har egen avskild balkong.

Det finns en stor frukostbuffé och en middagsbuffé. Rummen är i bra skick och de är mycket väl städade.

Bra möjligheter att träna i havet, hotellets inomhus och utomhuspool samt i gymmet. Hotellet hyr även ut dyk och badprylar.

Perfekt för avslappnade dagar kombinerat med besök i Dubrovnik som ligger en kort busstur bort. Det enda jag saknade var mer närodlat i buffén.

  • Bodde här: september 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Nils C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ValamarPresidentD, General Manager på Valamar Collection Dubrovnik President Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 september 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for your lovely review following your recent stay with us.
Your comments are very kind indeed and my colleagues and I are delighted that you enjoyed your experience with us here at Valamar Dubrovnik President so much.
I hope that your visit to Dubrovnik was first of many to come and that it want be long before we host you again
Kind regards
Amir Tikvesa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2016

Fantastiskt hotel direkt vid stranden.Serviceinriktad personal.
Vattnet är helt fantastiskt.Det finns gott om vattenaktiviteter.
Båttrafiken med alla olika fartyg direkt utanför är ett skådespel
Enkelt att ta sig sig till gamla stan med taxi.Bussen går var
tionde minut direkt utanför hotellet

Tips för att välja rum: Alla rum har fantastisk havsutsikt
  • Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack connymidenhag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ValamarPresidentD, General Manager på Valamar Collection Dubrovnik President Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for staying at Valamar Dubrovnik President and for taking time to write such a detailed review.
I am pleased to hear that you had a nice time.
I hope it is not too long before we have the privilege of having you stay with us again.
Yours sincerely,
Amir Tikvesa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2016

Bra frukost, fina rum med sängar och kuddar som var helt underbara. Fin strand och fint vid poolen där vi aldrig var för att det var så skönt vid havet. Mycket solstolar så det fanns och blev över. Personalen var mkt trevlig vart du än kom. Rent och snyggt överallt!Fanns en lång promenadväg längs havet om man gick bakom parkeringen. Där fanns det också en hel del restauranger längs vägen. Väldigt lätt att ta sig till Dubrovnik med buss då detta var endhållplatsen. Skulle gärna åka hit igen!,

Bodde här: juni 2016
Tack Åsa Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ValamarPresidentD, General Manager på Valamar Collection Dubrovnik President Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 juli 2016
Google-översättning

Dear Guest
I would like to thank you for choosing to stay with us.
We appreciate your feedback very much. It's truly wonderful to read that you enjoyed staying with us and we hope it is not too long before we have the privilege of having you stay with us again.
Yours sincerely,
Amir Tikvesa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 maj 2016

Som man kan förvänta sig på ett femstjärnigt hotell var servicen utmärkt och utsikten fantastisk. Det enda som drog ner lite var förolämpningen till gym (tycker inte att två löpband, några hantlar och en kass allt-i-allo-maskin räknas) och middagsbuffén (stimmigt och maten var knappt bättre en på en finlandsfärja).

  • Bodde här: maj 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Andreas H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ValamarPresidentD, General Manager på Valamar Collection Dubrovnik President Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for staying at Valamar Dubrovnik President.
I am pleased to hear that you had a nice time.
I hope it is not too long before we have the privilege of having you stay with us again.
Yours sincerely,
Amir Tikvesa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2016 från mobil enhet

Fantastisk personal som var hjälpsamma o serviceminded på alla sätt. Trevligt m både inomhus o utomhuspool.
Är väldigt vackert hotell med en fantastisk utsikt.
Det enda som drar ner är att rummen känns ganska enkla o att det ser lite ovårdat ut i det som ska vara grönområde o då även utanför din altan. Trädgårdsmästare o uppdaterade rum hade gett en full femma:)
Buffén var bra med mycket att välja på o deras dessertbord ville jag ha med mig hem...mmm!!!
Väldigt bra wi-fi o inga problem att kolla på film med bra kvalitet.

Bodde här: mars 2016, reste i arbetet
Tack Karl-Johan M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ValamarPresidentD, General Manager på Valamar Collection Dubrovnik President Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 26 mars 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for staying at Valamar Dubrovnik President.
We really appreciate your comments, we do take them into account in order to keep improving our service, ensuring a good quality service and guest satisfaction.
I hope it is not too long before we have the privilege of having you stay with us again.
Yours sincerely,
Amir Tikvesa
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen