Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket trevligt!”
Omdöme om D'vino Wine Bar

D'vino Wine Bar
Rankad som nr 25 av 439 Restauranger i Dubrovnik
Certificate of Excellence
Kök: Kroatiskt, Vinbar
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 30 juli 2016 från mobil enhet

Kunning personal, goda snacks och bra utbud av viner. Inte farligt dyrt. Värt ett besök om du gillar vin!

Datum för besöket: juli 2016
Tack Jacob W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 111)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 2 111 omdömen

Omdömet skrevs 15 juli 2016 från mobil enhet

Vi gjorde ett besök på denna lilla vinbar i gamla stan efter att en av servitörerna hade genomfört en heldags vinprovningar på olika vingårdar. Han berättade under turen att han arbetar på D'vino och rekommenderade stället. Vi blev inte besvikna!
En provning med rött och en med vitt tillsammans med ett fat med lokala specerier blev till en riktig helkväll. Flera timmar senare kom vi därifrån med flera nya bekantskaper och många goda smakupplevelser. Missa inte deras goda ost med tryffel tillsammans med det röda vinet Mili!

Datum för besöket: juli 2016
1  Tack Maria B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2016

En bra bar om man vill gå ut och prova goda viner med fördel på de lokala vinerna. Senare på kvällen så blir det mer som en bar med musik och bra stämning.

Datum för besöket: juli 2015
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Per L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2015

D'vino ligger på en tvärgata till huvudgatan Stradun i gamla stan. Hade hört talas om stället innan och vi kan kan bara instämma att personalen var hängivna vinälskare. Om man är osäker rekommenderas att ta vinprovningen om tre glas, annars är det bara att beställa per glas eller flaska. Du kan även beställa olika charktallrikar till vinet.

Datum för besöket: augusti 2015
    • Standard
    • Service
Tack tege11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2015 från mobil enhet

Härligt ställe med engagerad personal som guidar till bästa vinvalen för dig. Vi besökte D'vino 2 ggr under vår vistelse i Dubrovnik.

Datum för besöket: augusti 2015
Tack Susanna E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på D'vino Wine Bar tittade också på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Besökt D'vino Wine Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt