Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt ställe vid vattnet ”

Orsan Yachting Club Restaurant
Rankad som nr 58 av 427 Restauranger i Dubrovnik
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 46 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Lokal mat, Romantiska möten
Middagsalternativ: Middag, Frukost, Sent på kvällen, Lunch, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

En verkligen trevlig restaurang vid vattnet med god mat, hyfsade priser ( mycket prisvärt om än inte jättebilligt ) med en otroligt tillmötesgående och GLAD personal. Förutom god mat och dryck fick vi oxå många skratt
Inredningen var väldigt estetisk och tilltalande. Fick rekommendation av en ortsbo att bortse från Yachting Club i namnet. Inget snobbställe
Missa inte denna restaurang.

Tack 445carinaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luko M, Manager på Orsan Yachting Club Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 4 april 2018
Google-översättning

Dear guests,
Thank you for your visit and this nice review.
We are glad that you had a good time at our restaurant and we hope to see you again.
Restaurant Orsan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 053)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 053 omdömen

Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Beställde mat och min vän som är allergisk hade glömt att säga till om råa morötter det var det i maten vi beställt
Inga problem
Hon fick andra tillbehör och de bjöd på sherry
Och var hur tillmötesgående som helst

Tack glader60
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luko M, Manager på Orsan Yachting Club Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 4 april 2018
Google-översättning

Dear guests,
Thank you for your visit and this review.
We are glad that you enjoyed your visit to our restaurant and we hope to see you again.
Restaurant Orsan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2017 från mobil enhet

Vi var här med släktingar, både vuxna och äldre barn. Maten var väldigt god, bland den bästa seafood jag någonsin ätit. Kyparen var en av de trevligaste jag träffat!

Tack Jessica S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luko M, Manager på Orsan Yachting Club Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2017
Google-översättning

Dear guests,

Thank you for your visit and this perfect review.
We are glad that you family had a great time at our restaurant.
We hope to see you again.

Restaurant Orsan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2017 från mobil enhet

Vi var där 3 kvällar i rad då vi var så nöjda.
Andra kvällen firade vi 50 årsdag för frun. Kyparen sjöng när han serverade glassen med ett ljus i. Vi åt musslor, friterade småfisk, grillade hela bläckfiskar, havskräftor olika fiskar (tonfisk , svärdfisk mm ) som grillades och lammracks sista dagen. Vi var mycket nöjda med maten. Husets vin var mycket prisvärt. Kom ihåg att boka bord. Vid ca kl 19 var det fullt.

Tack David M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luko M, Manager på Orsan Yachting Club Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 26 juli 2017
Google-översättning

Dear guests,
Thank you for visiting us so may times. We are glad that we made your stay in Dubrovnik memorable and we hope to see you again next year.
Restaurant Orsan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2017 från mobil enhet

Vi hade inte bokat bord men personalen gav oss fantastisk service och fixade det ändå. Allt från maten till serveringen var skapat med kärlek kändes det som. Solnedgången över uteserveringen var bara ett fantastiskt plus i kanten.

Tack Nathalie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luko M, Manager på Orsan Yachting Club Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 7 juni 2017
Google-översättning

Dear guests,

Thank you for your visit and for taking time to write this review. We are glad that you enjoyed every aspect of your stay and we hope to see you again.
Best wishes,
Restaurant Orsan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Orsan Yachting Club Restaurant tittade också på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Besökt Orsan Yachting Club Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt