Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt, gott och romantiskt!”
Omdöme om Dvor

Dvor
Rankad som nr 54 av 538 Restauranger i Split
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Middag, Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Så pass bra att det var värt ett återbesök. Servicen förstklassig och det mesta av maten likaså. Vid första besöket åt jag tonfiskcannoli till förrätt, min fru tog en ceviche. Till varmrätt åt jag lammracks och min fru åt kalv. Blev rekommenderade ett vitt vin som blev en förhöjning av måltiden. Vid andra besöket valde vi tonfisk till varmrätt, som tyvärr var grillad för mycket, men trots detta var vi nöjda med våra besök. Personalen och atmosfären skapar förutsättningen för en trevlig kväll!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack X971GRpeters
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 678)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 679 omdömen

Omdömet skrevs 6 augusti 2020

En upplevelse! Avsmakningsmeny var fantastisk, men tillsammans med av sommeliern väl utvalda kroatiska viner lyftes allt ytterligare en nivå. Mina varmaste rekommendationer.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack peteraP9016YB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2019

Stället har en fantastisk utsikt där det ligger några meter från och över havet. Magnifik!! Men tyvärr var maten en besvikelse. Fisken var okokt i soppan och även om köttet var gott så var det alldeles för dyrt för den lilla portion vi fick. En i personalen (en ung tjej) var jättetrevlig medan en man var oförskämd när vi påminde om vår Lava chocholate: den har tid att göra. Men att vänta 30 min på en efterrätt och dessutom behöva påminna om kaffe mm flera gånger gör att jag enbart rekommenderar människor att gå hit och ta en kaffe och njuta av utsikten.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sofiaesvensson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2019 från mobil enhet

Dvor är marginellt dyrare än andra restauranger men definitivt värt varenda Kuna. Bra service, riktigt goda fiskrätter och en härlig miljö. Skulle definitivt gå tillbaka igen.

Datum för besöket: september 2019
Tack 265patrikl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2019 från mobil enhet

Dvor har mycket bra service med trevlig servitör som kunde sin sak.
Köttet (oxfile) som barnen åt var superb med och rejält med mat.
Jag och min man åt hel fisk som de fileade vid bordet men lyckades tyvärr inte med uppgiften på långa vägar, vilket maken tyckte var tråkigt så han har svårt för ben i fisken.
Efterrätten var mycket gott och precis lagom stort.

Hade kanske förväntat mig lite mer men på det stora hela så var måltiden bra och prisvärd .

Datum för besöket: augusti 2019
Tack tiina j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Dvor tittade också på

Split, Split-Dalmatiens län
 
Trogir, Split-Dalmatiens län
Split, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Dvor? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt