Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“World Class Hotel in Kharkiv”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Kharkiv Palace Premier Hotel
Rankad som nummer 1 av 41 hotell i Charkov
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 23 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: all romms are excellent as one would exepect from such am exceptional hotel how ever my p[reference ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack flyfinnn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (305)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

147151 av 305 omdömen

Omdömet skrevs april 3 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Zdravy_smysl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 3 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Lapo T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 24 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack jemind
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 17 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: All rooms are street facing, but very quite good isolated.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack quemalque
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Charkovhotell
0.0 km bort
Hotel Kharkiv
Hotel Kharkiv
Nr 17 av 41 i Charkov
83 omdömen
1.0 km bort
Hotel19
Hotel19
Nr 2 av 41 i Charkov
123 omdömen
0.8 km bort
Nemo Hotel
Nemo Hotel
Nr 20 av 41 i Charkov
41 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
8.1 km bort
Superior Golf  & Spa Resort
1.0 km bort
Chichikov Hotel
Chichikov Hotel
Nr 3 av 41 i Charkov
169 omdömen
5.6 km bort
CITY CLUB Hotel
CITY CLUB Hotel
Nr 5 av 41 i Charkov
79 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Kharkiv Palace Premier Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Kharkiv Palace Premier Hotel

Adress: Pravdy prosp. 2, Charkov 61058, Ukraina
Region: Ukraina > Kharkiv Oblast > Charkov
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 41 hotell i Charkov
Prisklass: 664 kr - 1 025 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Kharkiv Palace Premier Hotel 5*
Antal rum: 180
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, Ctrip TA, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Kharkiv Palace Premier Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt