Rummet som jag uppgraderats till var helt suveränt. Det hade en spännande design, var rymligt och rent och ingav en känsla av att det var helt nytt. Det fanns en minibar med dryck och snacks med överkomliga priser och vatten på flaska var gratis. Hotellet har ett högt läge och mitt rum hade en underbar utsikt över hela Skopje.
Restaurangen på hotellet håller riktigt hög kvalitet, både när det gäller mat, dryck och service, och det är till överkomliga priser. Tyvärr är den inte speciellt stor så första kvällen var det fullsatt. Trots att det var fullsatt och personalen hade väldigt mycket att göra så tog sig den positiva servitören tid och såg till så att jag fick mat och vin levererat till mitt rum. Även den andra kvällen var det fullt i restaurangen men då lyckades den servicemedvetna servitören ordna en plats ändå. Tack Ivica!
Under min vistelse hann jag med två besök på hotellets spa-avdelning. På spa-avdelningen mötte jag återigen proffsig personal med charmerande leende och som gjorde allt för att man skulle känna sig välkommen. Hotellets spa-avdelning är inte så stor men där finns det man behöver; jacuzzi, finsk...Det första jag möttes av på hotellet var den trevliga receptionisten som hälsade mig välkommen med ett genuint och charmigt leende. Incheckningen gick snabbt och smidigt, jag fick bra information, utförliga svar på mina frågor och receptionisten talade väldigt bra engelska och utstrålade en ärlig servicekänsla. Tack Dragana!
Under min vistelse hann jag med två besök på hotellets spa-avdelning. På spa-avdelningen mötte jag återigen proffsig personal med charmerande leende och som gjorde allt för att man skulle känna sig välkommen. Hotellets spa-avdelning är inte så stor men där finns det man behöver; jacuzzi, finsk bastu, duschar och omklädningsrum. Det finns också ett gym och allt är rent och fräscht. De erbjuder även massage vilket jag starkt rekommenderar. Priserna är överkomliga och massagen var helt fantastisk, välgörande och oerhört avkopplande. Tack Slavica!
Förutom de fantastiska personerna jag nämnt ovan vill jag även ge beröm till övrig personal som bidragit till min positiva hotellupplevelse: övrig personal i receptionen/lobbybaren, städpersonal och kökspersonal (och då speciellt till kocken som lagade den bästa grönpepparsteken jag någonsin har ätit).
Allt var perfekt! Jag ger Hotel Panoramika Design & Spa 6 stjärnor utav 5:)Mer
Visa färre