Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett härlig atmosfär med god drinkar och mat.”
Omdöme om Amigos

Amigos
Rankad som nr 11 av 417 Restauranger i Skopje
Prisklass: 7 US$ - 20 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 26 september 2019 från mobil enhet

Ett härlig atmosfär med god mexikansk mat.
Maten serveras modernt med fin smak.
Goda lokala viner på vin listan.
Fin drink lista.

Datum för besöket: september 2019
Tack miloszn441
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (257)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 257 omdömen

Omdömet skrevs 25 maj 2019 från mobil enhet

Trevligt ställe.
Vi var ett sällskap på 7 personer.
Alla var riktigt nöjda med mat och service.
Finns något för alla.

Datum för besöket: maj 2019
Tack hakansoderstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2018 från mobil enhet

Mycket trevligt ställe som rekommenderas! God mat, bra atmosfär, kanon service och bra priser! En verklig rekommendation!

Datum för besöket: oktober 2018
Tack franksH548MX
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2018 från mobil enhet

Trevlig modern mexikansk restaurang med mest taco rätter. Bra service och gott vin. Lite förvirring i vegetarisk version men gott ändå.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack 579anitab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2017 från mobil enhet

Klockrent ställe mycket centralt! Bra mat och bra priser! Service var där inget att klaga på! Beställde ngr drinkar också och det engagemang som bartendern la ner var fanatiskt! Och allt detta till en väldigt billig peng! Typ 6 st Gin Fizz för endast 13euro!! Ok det var Gordons gin som inte är det bästa men vad kan man begära för detta pris?

Datum för besöket: mars 2017
Tack Fcb6
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Amigos tittade också på

Skopje, Skopje Region
Skopje, Skopje Region
 
Skopje, Skopje Region
Skopje, Skopje Region
 

Besökt Amigos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt