Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 685)
Filtrera omdömen
1 685 resultat
Medlemsbetyg
738
716
193
29
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
738
716
193
29
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 685 omdömen
Omdömet skrevs 10 april 2018

Fräscht och trevligt hotell mitt i gamla staden Zagreb. Fina rena rum med bra badrum och fin utsikt över stora torget om man begärt det. Mycket bra frukost och trevlig atmosfär i matsalen. Trevlig personal! Nära till barer, restauranger och shopping.

  • Bodde här: april 2018, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Ulf-Stockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2017

Väldigt trevlig personal. Tillmötesgående och serviceinriktade. Mycket smaskig mat. Bekväma sängar. Rent. Rekommenderas varmt!
Fint utbud av olika upplevelser samt nöje i staden. Trevliga människor. Super!

Bodde här: december 2016, reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bosanac2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel D, General Manager på Hotel Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2017

Kara gast,

Tack sa hemskt mycket for denna trevliga kommentar har pa TripAdvisor. Man bockar och bugar!

Valkommen ater!

Gordan Šušak
Hotellchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2016

fantastiskt läge vid det mest centrala torget. Rummen var standardrum utan något extra. Gymmet hade väldigt lite utrustning men funkade.

Väldigt bra frukost & resturangen var duktiga på kötträtter samt gav -10% rabatt till hotellgäster. Väldigt trevlig & bra personal i både reception och resturangen.

  • Bodde här: juni 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack RobbieSE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel D, General Manager på Hotel Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 4 juli 2016
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for your review posted here on TripAdvisor. It seems that everything worked out well for you and this is just great news!

Valkommen tillbaka!

Med vanliga halsningar,

Gordan Šušak
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2016 från mobil enhet

Placerat helt perfekt i Zagreb, nära till allt. Hade rum ut mot torget vilket var mycket trevligt och stördes inte av ljudet från torget eller spårvagnarna. Kunde önska lite mer av badrummet och frukostbuffén men i övrigt mycket bra.

Bodde här: mars 2016, reste som ett par
Tack Joakim B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel D, General Manager på Hotel Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2016

Kara gast,

Som du val sa, placerat helt perfekt ! Hoppas att vi ses snart igen...

Med vanliga halsningar,

Gordan Šušak
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2015

Hotellets läge är den främsta orsaken till att välja detta hotell. Nära till allt sevärt, cafér och restauranger. Rummen är bra och sov kvaliteten är ok. Frukosten är bra med Kroatiska mått. Bilparkering finns i närheten och kostar 15 EUR. Rekommenderar detta hotell pga av det utmärkta läget men inte för något annat.

  • Bodde här: december 2015, reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack JerryThengberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel D, General Manager på Hotel Dubrovnik, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2015
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for your comment posted here on TripAdvisor. In my opinion, Hotel Dubrovnik has more to offer then just our superb location and it makes me sad that you had no chance to experience that. Hopefully, upon your next visit, this will be the case.
Whenever this will be, feel free to contact me personally and let's talk this through. In Swedish will be fine...

MVH,

Gordan Šušak
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen