Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett måste”
Omdöme om Cosmos

Cosmos
Rankad som nr 14 av 1 584 Restauranger i Sofia
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 16 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

De hade så många goda alternativ så vi beställde provsmakningsmeny och jag kan bara säga ”full poäng ”
Traditionellt maträtter serveras elegant och modernt touch . Till varje maträtt följer vin som komplettera smaken trots att vissa val är vågade och litet mer okonventionell .

Personalen kan sin sak och väldig serviceinriktade det kändes trevligt .

Lokalen var modern inrett och väl anpassad .

Tack för denna fantastiska... ett minne då vi kommer altid ha med oss från Bulgarien

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Hosein N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (880)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 880 omdömen

Omdömet skrevs 10 februari 2020 från mobil enhet

En fantastisk mat och kulturell upplevelse inom kulinarisk och traditionella smaker från området. Personalen var helt fantastisk trevliga människor och informativt duktiga om sitt kök, besökte som vegan och dom hjälpte till med allt från informationen om maten till dess innehåll med bravur! Detta besöket förgyllde verkligen vår kväll

Datum för besöket: februari 2020
Tack danielwA2559BF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RestaurantCosmos, General Manager på Cosmos, svarade på det här omdömetSvarade 12 februari 2020
Google-översättning

Thank you so much for these lovely words!
Hope see you very soon again in Cosmos:)
Best regards,Cosmos team!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2017

Mycket bra ställe men kanske inte prisvärt i jämförelse med andra ställen i Sofia.
Servicen trevlig, lokalen mycket bra även i i barbordet vi satt vid. Maten riktigt bra även om den kunde varit lite varmare. Priset högt och då blir man kräsen dvs leveransen ska vara på topp hela vägen. Skulle varit en femma om portionerna varit lite större och maten varit rykande varm

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack daydream1234567
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 oktober 2017 från mobil enhet

Var där en måndags kväll ca 18.00, helt tomt i restaurangen. Flera kockar förberedde för kvällen. Utsökt mat, läckert och vackert serverat. Fick rekommendationer om gott vin .150:- för huvudrätt och vin, gör besöket prisvärt. Trevligt bemötande av unga servitriser. Skulle gärna återvända, då lite senare på kvällen för att känna av atmosfären.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack lottassyrra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2017 från mobil enhet

Gick hit pga bra omdöme och vi blev i te besvikna. Det var en underbar resturang med väldigt fin mat. Personalen pratade bra engelska och var trevliga. Mysig lokal på en av de "tryggare" gatorna.

Datum för besöket: september 2017
Tack 28ceciliae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Cosmos tittade också på

Sofia, Sofia Region
Sofia, Sofia Region
 

Besökt Cosmos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt