Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (272)
Filtrera omdömen
272 resultat
Medlemsbetyg
85
89
69
20
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
85
89
69
20
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 272 omdömen
Omdömet skrevs 14 juli 2015

Rummen var rena, stora och fräscha. Servicen var som det ska vara i 5 stjärnigt hotell. Priserna är ännu bättre och speciellt utanför hotellet. Restaurangen högst upp på taket levererade riktigt god mat och jag var väldigt imponerad. Inomhuspoolen och spa var fräscht och fortfarande nytt, service till poolen fungerade kanon trots att närmsta baren låg en bra bit ifrån och man fick trycka på en knapp för att dem ska komma. Kom alltid springandes och snabbt. Rekommenderas stark!

Tips för att välja rum: Deluxe duger fint
  • Bodde här: april 2015, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Uberpop80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2015 från mobil enhet

Har besökt hotelet under en helg. Rummet är stort fräsch och AC fungerar utmärkt. Badrummet perfekt. Personalen hjälper och ställer upp på alla sätt och vis. Lugn ställe lite utanför men väldigt bra trafik förbindelse med centrum och Baščaršija med spårvagn. Ta spårvagn nr 3 och du åker med den genom hela staden.
Min familj trivdes jätte bra. Roterande restaurang på 15 våningen gjorde succén.

Bodde här: juni 2015, reste med familjen
Tack goga69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2014

Stort härligt rum, rent och snyggt, bra service. Roterande restaurang på våning femton, på kvällen. Bra frukost i samma restaurang. Relaxavdelning finns också. Kan rekommenderas om man inte vill bo i centrala stan.

  • Bodde här: september 2014, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Karin G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2014

Bra hotell som ligger 10 minuters bilresa från Sarajevo.Ligger i ett lugnt område. Lyxigt hotell med privat parkering, inomhuspool, restaurang översta våningen, där frukost serveras.
Bra, rymliga, rena rum.mycket hotell för pengarna. Kan varmt rekommendera

  • Bodde här: september 2013, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
3  Tack Bulent76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 9 november 2013

Definitivt inte femstjärnigt som det står. Rummen är stora och välutrustade, men inte på femstjärnig nivå. Service kan rankas som 3-stjärnigt. Hotellet har ett garage utan extra kostnad. På toppen av tornet är restaurang som snurrar så du kan njuta Sarajevo i panoramavy, men motorerna är inte väl installerade så det känns inte bekvämt.
Priset är i enlighet med servicen.

Tack Leo P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.com. Visa original
Visa fler omdömen