Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Sätt du kan uppleva Orchard Road på
från 29,29 US$
Mer information
från 389,06 US$
Mer information
från 15,22 US$
Mer information
från 265,19 US$
Mer information
Omdömen (13 501)
Filtrera omdömen
13 501 resultat
Medlemsbetyg
5 614
5 196
2 252
322
117
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
5 614
5 196
2 252
322
117
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 13 501 omdömen
Omdömet skrevs 5 maj 2017 från mobil enhet

Lång gata som verkade innehöll mängder av små och stora köpcentrum! Inte den lättaste platsen att hitta på men bra utbud!
Vi gick hela vägen till Hotel Raffels!

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack 208fannyf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2017 från mobil enhet

Enkelt att shoppa när så många stora gallerior och affärer samlats efter en gata. Bra och varierat utbud av olika typer av varor i alla prisklasser.

Datum för upplevelsen: april 2017
Tack LottaAD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 mars 2017 från mobil enhet

Den som hatar att shoppa...bör hitta något annat att göra medan den som älskar att göra det borde få all tid i världen! Rekommenderar bra skor. Alla prisklasser så låt dig inte skrämmas av att hela världens mest kända designers syns i varje gathörn. Ofta ligger de billigare affärerna i samma hus men någon våning upp eller ner från de flottare. Var säkert inne i 10 malls...från västerländska till asiatiska....och är nu ruinerad..och lycklig

Datum för upplevelsen: mars 2017
Tack Ann-Sofie A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2017 från mobil enhet

Här finner man allt man vill köpa & alldeles säkert lite till. Alla märken finns & varje märke har flera olika affärer. Asiens enda Victoria secrets butik finns här tex.

Datum för upplevelsen: mars 2017
Tack christinao90
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2017 från mobil enhet

Gick en ganska lång bit på denna gata, finns hur mycket shopping som helst ,det en shoppingcentret efter det andra avlöser varandra ärman ute för att shoppa när man är här
Så måste man gå denna gata.

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack Tord T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen