Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“You will never regret of staying here.”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
8 on Claymore Serviced Residences
Rankad som nummer 3 av 244 temaboenden i Singapore
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs november 16 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack 11sgtraveller
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
8occrm, General Manager på 8 on Claymore Serviced Residences, svarade på det här omdömetSvarade januari 8 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (406)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

392396 av 406 omdömen

Omdömet skrevs november 8 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Chiechie08
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
8occrm, General Manager på 8 on Claymore Serviced Residences, svarade på det här omdömetSvarade januari 8 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 22 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack ElsieA_63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
8occrm, General Manager på 8 on Claymore Serviced Residences, svarade på det här omdömetSvarade januari 8 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 27 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
2  Tack teekay_sg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
8occrm, General Manager på 8 on Claymore Serviced Residences, svarade på det här omdömetSvarade februari 14 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 21 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: September 2017, reste med familjen
Tack Lie Chu L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Singaporehotell
Royal Plaza on Scotts
Nr 44 av 317 i Singapore
4 543 omdömen
Orchard Road
Pan Pacific Orchard
Pan Pacific Orchard
Nr 39 av 317 i Singapore
2 568 omdömen
The Forest by Wangz
Nr 1 av 244 i Singapore
484 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt 8 on Claymore Serviced Residences? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om 8 on Claymore Serviced Residences

Adress: 8 Claymore Hill, Singapore 229572, Singapore
Region: Singapore > Singapore
Bekvämligheter:
Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 244 temaboenden i Singapore
Prisklass: 1 390 kr - 2 315 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — 8 on Claymore Serviced Residences 4*
Antal rum: 85
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Agoda, Hotels.com, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med 8 on Claymore Serviced Residences. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
8 On Claymore Serviced Residences Hotel Singapore

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt