Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oerhört trångt rum”
Omdöme om Hotel Nostalgia

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Hotel Nostalgia
Rankad som nummer 61 av 317 hotell i Singapore
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs maj 17 2017

Oerhört trångt rum utan ens en plats för en stol. Förvisso rent och snyggt men vad gör det om du knappt kan vända dig. Utsikt mot ett schakt med soptunnor, poolområdet ofräscht och tråkigt. God mat i restaurangen men det hjälper inte.

Bodde här: Februari 2017
Tack Stockholmschefen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DELIANA L, Manager på Hotel Nostalgia, svarade på det här omdömetSvarade maj 22 2017
Google-översättning

Dear Madam/ Sir,
Thank you for taking your valuable time schedule to write us the feedback about our hotel.
We are glad to hear that you are pleased with the cleanliness & tidy room and the qualities at our alfresco dining area.
As for your concern about the particular room size, with an additional charge guest could upgrade to a larger one upon availability.
Nevertheless we are continuing to improve in all areas of the hotel for the comfort and satisfaction of our guest.
On behalf of the management, staff & owner of Hotel Nostalgia, we regret that Hotel Nostalgia is not up-to your expectation.

Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 113)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 113 omdömen

Omdömet skrevs mars 12 2017

Ett mysigt och prisvärt hotell lite utanför själva centrum, men med gångavstånd till två tunnelbanestationer. Det är inte heller längre än att man kan gå till de centrala delarna av Singapore. Vänlig och hjälpsam personal. Små men trevliga rum, sängarna kan dock vara i kortaste laget om man är lång. Hotellet har en liten pool på taket, lagom för ett dopp Vi hade bokat frukost i förväg och fick en riklig american breakfast med ägg, bacon och korv.

Området har flera bra restauranger och även om hotellet ligger intill en gata med rätt mycket trafik kändes den inte störande.

  • Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Anne A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DELIANA L, Manager på Hotel Nostalgia, svarade på det här omdömetSvarade mars 18 2017
Google-översättning

Dear Madam/Sir,
Thank you for taking your valuable time schedule to write us this objective and unbiased feedback about our hotel.
We are glad to hear that you have found Hotel Nostalgia is up to your expectation, particularly your recognition of our hotel location & vicinity around us, cozy room, staff associates and the breakfast qualities at our alfresco dining area.
We do have promotional rate from time to time “the best value for money" for the enjoyment of our guest.
We are located in the historical estate of Tiong Bahru, MRT & Bus stops are just within walking distance from the hotel and authentic local eateries, cafes, pubs & bakeries are all around the neighborhood. The pool is on the 3rd floor, the perfect spot to be after your hectic day.
On behalf of the management, staff & owner of Hotel Nostalgia, we sincerely appreciate your stay with us and we are looking forward to welcome you & your colleague in the next visit to Singapore.
Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 3 2015

Vi bodde två nätter på Nostalgia hotell. Hotellet hade små rum och vi hade inte möjlighet att få in en extra säng till vår åtta-åring. hotellrummet var annars väldigt fint inrett. Fint badrum. Trevlig och hjälpsam personal.

Du får mycket för pengarna på Hotell Nostalgia. Hotellet är utanför absoluta centrum, men ändå inte långa avstånd. Du kan enkelt ta taxi eller buss och du har ca 1 km att gå till Tiong Bahru MRT.

Hotellpoolen var liten och väldigt grund. Passar för ett kort dopp men inte en pool som du vill ligga vid en längre tid.

Frukost ingick inte i priset men kunde köpas från hotellet. Som allting annat i Singapore så var frukosten ganska så dyr om man beaktar vad man fick för priset. Men det finns många små kafeer och restauranger nära hotellet om man vill gå ut och äta.

Vi besökte Tiong Bahru food market som ligger alldeles nära hotellet, det är en kinesisk matmarknad och kanske lite svårt att hitta mat för västerländska smaklökar. Men marknaden var väl värt ett besök speciellt om du inte sedan tidigare är bekant med den kinesiska kulturen.

  • Bodde här: Maj 2015, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Osteraker
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DELIANA L, Manager på Hotel Nostalgia, svarade på det här omdömetSvarade maj 6 2015
Google-översättning

Dear Madam/ Sir,
Thank you for taking your valuable time schedule to write us this objective and unbiased feedback about our hotel.
We are glad to hear that you have found Hotel Nostalgia is up to your expectation, particularly the room outlook, bath room and your impression of our pleasant & helpful staff associates are well said.
Our rooms are furnished with quality bedding & linens, the amenities are paraben free products and each room is local designer work of arts.
We are located in the historical estate of Tiong Bahru, MRT & Bus stops are just within walking distance from the hotel and authentic local eateries, pubs, cafes & bakeries are all around the neighborhood. The pool is on the 3rd floor, the perfect spot to be after your hectic day.
We welcome all-our guest to Hotel Nostalgia as their “home away from home “while they are on the road.
On behalf of the management, staff & owner of Hotel Nostalgia, we sincerely appreciate your stay with us and we are looking forward to welcome you & your colleague in the next visit to Singapore.
Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från engelska. Visa original
Omdömet skrevs november 24 2014

Min pojkvän och jag bodde här i i slutet av augusti. Hotellet var mycket bra och hade en trevlig charm. Vi bokade ett deluxe-rum. Det är var varken stort eller litet rum - men rätt storlek för en övernattning medan vi var i transit med stora resväskor.

Vi tog tåget från flygplatsen till hotellet. Efter krångel (det var en lång kö för att få biljetter, maskiner tog endast kontanter och accepterade inte SGD50-sedlar), den tid resan tog (ungefär en timme), skulle det ha varit mycket snabbare och ungefär samma pris att ta en taxi . Vilket är vad vi gjorde när vi åkte därifrån. Jag kan inte påminna mig hur mycket taxin från hotellet till flygplatsen kostade, men det tog ca 20 minuter.

Läget var bra, inte riktigt gångavstånd till viktiga platser - men en kort taxiresa till Chinatown och Orchard Road sen finns det en järnvägsstation runt 10 minuters promenad bort om du vill ta dig runt med kollektivtrafiken. Om du stanna här bör du även kolla in en mycket bra bar runt hörnet @ 3 Seng Poh Rd. Vi åt lunch där, maten var fantastisk och vi stannade även ett par timmar till för att prata med ägaren tills vi var tvungna att lämna för att hinna med flyget. Tyvärr kommer vi ihåg namnet på den!

Tack Amy M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den engelska på www.tripadvisor.com.au. Visa original
DELIANA L, Manager på Hotel Nostalgia, svarade på det här omdömetSvarade november 25 2014
Google-översättning

Dear Madam/Sir,
Thank you for taking your valuable time schedule to write us this objective and unbiased feedback about our hotel.
We are glad to hear that you have found Hotel Nostalgia is up to your expectation, particularly your recognition of our charm & ambiance overall.
We are located in the historical estate of Tiong Bahru, MRT & Bus stops are just within walking distance from the hotel and authentic local eateries, cafes & bakeries are all around the neighborhood. The pool is on the 3rd floor, the perfect spot to be after your hectic day.
We welcome all-our guest to Hotel Nostalgia as their “home away from home “while they are on the road.
On behalf of the management, staff & owner of Hotel Nostalgia, we sincerely appreciate your stay with us and we are looking forward to welcome you & your colleague in the next visit to Singapore.
Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från engelska. Visa original
Omdömet skrevs november 19 2014 från mobil enhet

Stannade i 3 dagar. Bra service, bra pool, bra städning, bra läge. Rummet var litet för ett par med stora resväskor. Annars mycket bra ................

Tack LoppanP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den engelska på www.tripadvisor.se. Visa original
DELIANA L, Manager på Hotel Nostalgia, svarade på det här omdömetSvarade november 21 2014
Google-översättning

Dear Madam/Sir,
Thank you for taking your valuable time schedule to write us the objective and unbiased feedback about our hotel.
We are glad to hear that you have found Hotel Nostalgia is up to your expectation, especially with our service staff at the front and back of the house and the cleanliness of the room facilities.
Our rooms are furnished with quality bedding & linens, the amenities are paraben free products and each room is local designer work of arts. As for the room size, with an additional charge, guest could upgrade to a larger one, upon availability.
We are located in the historical estate of Tiong Bahru, MRT and Bus stops are within walking distance of the hotel and local eateries, cafes & bakeries are all around the neighborhood.
The pool is on the 3rd floor, the perfect spot to be after your hectic day.
On behalf of the management, staff & owner of Hotel Nostalgia, we sincerely appreciate your stay with us and we are looking forward to welcome you & your colleague in the next visit to Singapore.
Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Singaporehotell
Hotel YAN
Nr 53 av 317 i Singapore
432 omdömen
Chinatown
The Scarlet Singapore
The Scarlet Singapore
Nr 55 av 317 i Singapore
1 578 omdömen
Hotel G Singapore
Nr 69 av 317 i Singapore
933 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Tiong Bahru
Wangz Hotel
Wangz Hotel
Nr 11 av 317 i Singapore
1 258 omdömen
Naumi Liora
Nr 101 av 317 i Singapore
902 omdömen
Ibis Singapore on Bencoolen
Nr 68 av 317 i Singapore
6 538 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Nostalgia? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Nostalgia

Adress: 77 Tiong Bahru Road, Singapore 168727, Singapore
Telefonnummer:
Region: Singapore > Singapore > Tiong Bahru
Bekvämligheter:
Bar/lounge Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 61 av 317 hotell i Singapore
Prisklass: 723 kr - 1 462 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Hotel Nostalgia 4*
Antal rum: 50
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Agoda, Ctrip TA, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel Nostalgia. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt