Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
ibisBencoolenSG, General Manager på ibis Singapore on Bencoolen Hotel, svarade på det här omdömet
Svarade 1 juli 2019
Dear Roken2000
Thank you for choosing ibis Singapore on Bencoolen once again. It's always a pleasure to welcome our returning guests.
I'm happy to hear that the reserved area for our Gold and Platinum members made you feel valued. We will continue to introduce more advantages to make your stay as comfortable as possible.
We hope to see you again soon.
Sincerely, Jessica Uekermann General Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.