Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bed Bugs Bites!!!! Stay elsewhere!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong
Rankad som nummer 116 av 730 hotell i Hongkong
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs maj 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack travelbee_888
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LanKwaiFongHotel, General Manager på Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, svarade på det här omdömetSvarade maj 11 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 121)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

745749 av 1 121 omdömen

Omdömet skrevs maj 2 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack TUSUBALI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LanKwaiFongHotel, Public Relations Manager på Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, svarade på det här omdömetSvarade maj 15 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 1 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack KarenCod
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LanKwaiFongHotel, General Manager på Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, svarade på det här omdömetSvarade maj 2 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 23 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Want a view? They don't have one of the bay because of other buildings. You can sort of see the ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Jen L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnescheng, General Manager på Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, svarade på det här omdömetSvarade april 24 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 20 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack DGG-80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnescheng, General Manager på Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, svarade på det här omdömetSvarade april 24 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Hongkonghotell
Sheung Wan
Ovolo Noho
Ovolo Noho
Nr 29 av 730 i Hongkong
1 173 omdömen
Central
The Pottinger Hong Kong
The Pottinger Hong Kong
Nr 20 av 730 i Hongkong
418 omdömen
Central
Ovolo Central
Ovolo Central
Nr 23 av 730 i Hongkong
847 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Sheung Wan
The Bauhinia Hotel - Central
The Bauhinia Hotel - Central
Nr 167 av 730 i Hongkong
243 omdömen
Sheung Wan
Holiday Inn Express HONG KONG SOHO
Sheung Wan
iclub Sheung Wan Hotel
iclub Sheung Wan Hotel
Nr 89 av 730 i Hongkong
503 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

Adress: No.3 Kau U Fong, Central, Hongkong, Kina
Region: Kina > Hongkong > Sheung Wan
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 78 av Romantiska hotell i Hongkong
Nr 96 av Affärshotell i Hongkong
Nr 98 av Lyxhotell i Hongkong
Prisklass: 1 115 kr - 2 478 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong 4*
Antal rum: 162
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, Agoda, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hotel Lan Kwai Fong
Lan Kwai Fong Hotel
Lan Kwai Fong Hong Kong

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt