Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra! ”
Omdöme om Soho

Soho
Boka i förväg
Mer information
19,68 US$*
och över
Central Street Art Walking Tour
Rankad som nr 52 av 847 saker att göra i Hongkong
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Det är här man ska bo och äta god vällagad asiatisk mat. Underbar härlig miljö att bara njuta och må bra av.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Piddda
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (944)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

15 av 944 omdömen

Omdömet skrevs 13 november 2017

Soho känns modernt. Och gammalt. Det är kul att gå runt då det finns mkt att upptäcka. Bo nära SOHO för det är här ni vill äta, ta en drink, gå i kul affärer och bara strosa omkring på kvällarna.

Datum för upplevelsen: november 2017
1  Tack lottae687
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 december 2016

Restauranger, barer och en massa liv. Kan varmt rekommendera att åka hit för att hitta just det ställe du är sugen på att besöka för kvällen. Här finns någonting för alla smaker!

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack LinnLis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2016

Planera ert besök redan innan med lite olika barer och restaurnger som ni kan tänka er att besöka då man lätt kollrar bort sig bland alla gator, trafik och folk.

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack Ingmari K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 10 april 2016

Om du är ute efter att se hyfsat många västerlänningar och gå ut och förfesta så är detta stället att vara på. Försök att hitta den hemliga baren 001, ring på klockan, gå ner i baren och testa deras Earl Grey Martini. Bästa drinkstället i Hongkong.

Datum för upplevelsen: april 2016
Tack Thomas T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Soho tittade också på

 

Besökt Soho? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt