Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 925)
Filtrera omdömen
2 925 resultat
Medlemsbetyg
1 154
1 220
370
111
70
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 154
1 220
370
111
70
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 2 925 omdömen
Omdömet skrevs 6 maj 2016

Vi bodde på Panorama för 8 år sedan i ett Club Harbour View rum och uppskattade läget och utsikten varför vi nu bokat samma typ av rum under en vecka i Hongkong. Vi blev inte besvikna. Incheckning för clubrummen sker i en särskild reception på 39:e våningen varvid man under tiden i lugn och ro kan ta en kopp kaffe. Vi hade flugit hela natten och var trötta. Vi möttes av en mycket positiv och serviceinriktad Sharon som trots att klockan bara var 10 på morgonen ordnade våra två rum efter en kort stund så vi kunde vila ut. Särskilt hon men även all annan personal, inklusive de som arbetade i restaurangen på 38:e våningen, var mycket serviceinriktade.
Vi rekommenderar verkligen att boka Club Harbour view. De är dyrare men man får mycket på köpet. En fantastisk utsikt, tillgång till clubvåningen med kaffe m.m. hela dagen, gratis mycket liten buffé med självservering av vin, whiskey, gin och rum under några timmar på kvällen samt frukost. Dessutom kostnadsfritt WiFi på rummet som fungerade utmärkt. På rummet fanns även en smartphone som man kunde använda gratis under vistelsen i Hongkong, inkl. internet. Rummen är små men utsikten härlig. Nedgång till tunnelbanan fanns bara ett kvarter bort.

Rumstips: Boka Club Harbour view högst upp i hotellet med fantastisk utsikt och andra förmåner
Datum för vistelsen: april 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack harre007
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Raymond M, Hotel Manager på Hotel Panorama, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2016
Google-översättning

Dear harre007,
Thank you very much for leaving your lovely comments here on TripAdvisor for other travelers. Our team all love to read these comments to get feedback on our guests view of the Hotel and service. We are delighted you found your Executive Club experience good value and enjoyed relaxing in the Hotel while finding the service very good. Indeed the Club floors when you take into account the all day snacks with tea & coffee, followed by sunset cocktail hours and canapés, it indeed offers fantastic value for money and of course there is the unparalleled Victoria Harbour views from not only the bedrooms, but also the Club Lounge and our Sky Garden on the 39th and 40th floors. We hope to see you with us again soon and don't hesitate to contact me directly next time to arrange the reservations raymond_moore@rhombusinternational.com In the meantime happy and safe travels.
Warm regards, Raymond Moore

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2016 från mobil enhet

Bodde här i två nätter. Personalen var trevlig. En av killarna som satt i foajén, Kim, var mycket trevlig och hjälpsam. Frukosten var ok, saknade dock mera pålägg än bara skinka. Tyvärr så fick vi ett rum som luktade unket och på en av sängarna var benen lösa. Utsikten var inte heller den bästa. Hotellet har ett bra läge med gångavstånd till både shopping och till sevärdheter såsom "Show of lights".

Datum för vistelsen: april 2016
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 94angelicab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Raymond M, Hotel Manager på Hotel Panorama, svarade på det här omdömetSvarade 14 april 2016
Google-översättning

Dear Angelica B,
Thank you very much for taking the time to leave your comments on your recent stay with us, we at Rhombus International Hotels take a pride in our genuine and sincere service to make our guests feel at home away from home. We all read these comments and it is with reading and digesting travelers honest opinions we can move forward and keep improving. We will be able to trace your room through your profile name and be able to put right the wobbly bed leg and examine the room for a makeover. Thank you very much for bringing this to our attention and I apologize for the inconvenience this must have caused you during your stay. On your next visit to Hong Kong please drop me a line, I would like the opportunity to make it up to you. Thank you for giving us the chance to have been of service you and we all look forward to welcoming you back to Hong Kong and Hotel Panorama very soon.
Best regards
Raymond Moore

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 november 2015 från mobil enhet

Det börjar bli slitet, personalen ger ett trött intryck. Frukosten är helt enkelt för dålig. Rummen väldigt små.

Men läget är fantastiskt bra. 100 meter till tunnelbanan. Utsikten är fantastisk. Sängar och kuddar bland det bästa jag provat.

Datum för vistelsen: november 2015
Restyp: Reste i arbetet
Tack morganc430
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Raymond M, Hotel Manager på Hotel Panorama, svarade på det här omdömetSvarade 1 december 2015
Google-översättning

Thank you very much for taking the time to leave your comments on your recent stay with us, we at Rhombus International Hotels take a pride in our genuine and sincere service to make our guests feel at home away from home. We all read these comments and it is with reading and digesting travellers honest opinions we can move forward and keep improving. Thank you for giving us the chance to have been of service you and we all look forward to welcoming you back to Hong Kong and Hotel Panorama very soon.
Best regards
Raymond Moore

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2015

Hotellet vittnar om klass, men kan verka lite slitet och omodernt. Vi bodde i ett Club Harbor View dubbelrum med hamnutsikt på 25:e våningen. Rummet var stort enligt Hongkong standard. Det fanns en utomhus terrass på 40:e våningen, där man kunde röka. Varje kväll serverades tilltugg med fri dricka från en buffé i loungen. Det stod flaskor med rött vin, vitt vin, gin, whiskey, läskburkar m.m. på ett bord, där man serverade sig själv. Fri wi-fi på hotellet som fungerade bra. Nära till allt i Kowloon och Tsimshatsui, annars var taxi billig.

Datum för vistelsen: februari 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Sandby
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Edward C, Manager på Hotel Panorama, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2015
Google-översättning

Dear Sandby,

We are delighted to learn that you enjoyed with your recent stay with us. You like the Club Harbor View Room, the Sky Garden on roof top and hotel's convenient location. Our staffs are thrill with your compliments on their service. We always strive our best to provided outstanding service to our valuable guest to make them a memorable stay with us.

We surely look forward to welcoming you and your valued guest again in Hotel Panorama by Rhombus in the near future.


Yours sincerely,

Edward Cheung
Hotel Manager
Hotel Panorama by Rhombus
edward_cheung@rhombusinternational.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2014

Hotellet var nedgånget och rummet (dubbelrum) alltför litet. Det enda som var bra var ett skönt täcke och kuddar - var inte imponerad!
Garderoben var så liten att jag fick ha mina saker i resväskan - som fick ställas ovanför minibaren som stod framför fönstret....

Rumstips: rummen vars nummer slutar med "09" anses vara bra. Ska man bo här bör man bo på executive floor - inte annars,
Datum för vistelsen: april 2014
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack TravellingPierre
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen