Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (5 583)
Filtrera omdömen
5 583 resultat
Medlemsbetyg
2 017
2 006
972
371
217
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 017
2 006
972
371
217
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 5 583 omdömen
Omdömet skrevs 20 december 2017

Trevligt flygplatshotell med direkt anslutning till flygplatsen med 10min promenad till incheckning och gaten.Bra rum och frukost med allt som man vill ha.Snabb in -och utcheckning med trevlig personal.

  • Bodde här: december 2017, reste i arbetet
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack michael A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RAH_HK, 總經理 på Regal Airport Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for such as devoted and faithful review. It's fantastic that we have your continuous support. We will be delighted to welcome you back to our hotel very soon!

With warm regards from the Asia's Most Exciting City!

Yours sincerely
John A Girard
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2017

Bodde här två nätter i slutet av april. Fick ett rum på tionde våningen med utsikt över pool och liten trädgård. Väldigt bra rum, stort och välutrustat. Hade t.ex. strykjärn och strykbräda som kom väl till pass i den fuktiga värmen. Det ingick en liten köksavdelning med kylskåp och något som jag uppskattade mycket - en espressomaskin. Två vattenflaskor per dygn ingick också. Uppskattade mycket att det var så lätt att ta sig från hotellet till avgångshallen. Flygplatsen i Hongkong är säkert en av världens mest effektiva och är värd ett eget omdöme.

Tips för att välja rum: Rekommenderar rum på tionde våningen.
  • Bodde här: april 2017, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Anne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RAH_HK, General Manager på Regal Airport Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 15 maj 2017
Google-översättning

Dear Guest

Thank you for the great review of your stay! We strive to serve the best to every of our guests and we are glad to see those efforts make it a different in your stay.

We are delighted that we had the opportunity to be at your service and we look forward to welcoming you back at Regal Airport Hotel. With warm regards from the Asia's Most Exciting City!

Yours sincerely
John Girard
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2017 från mobil enhet

Nära flygplatsen. Rent på rummet. Det var bra isolerat mot korridoren. Lite hårda sängar. Dock inte frukost som ingår och köpa till kostade. Lätt att ta AirPort express in till Hong Kong. Köp retur direkt.

Bodde här: mars 2017, reste som ett par
Tack Marie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RAH_HK, General Manager på Regal Airport Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2017
Google-översättning

Dear Guest

Thank you for your email. Your comments and suggestions are much appreciated as they are indeed crucial in supporting our improvement efforts. We are truly sorry you felt differently with the service delivery and therefore we apologize.

We hope you will be giving us another chance and returning to our hotel in the future.

Yours sincerely
John Girard
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2017 från mobil enhet

Lite bedagat och slitet. På något sätt ett hotell som vill, eller iaf har varit, bättre.
Snabb incheckning och sköna sängar. Och en vaken säkerhetsgubbe. Kom sent och när jag var på väg till mitt rum var det världens party och ett gigantiskt rökmoln i hela korridoren. Gick och klagade. Sedan var det problemet borta.
För er svenskar, fick en känsla av kryssningsbåtarna som går till Finland, Åland och Trawemunde.

Tror ni förstår

Bodde här: februari 2017, reste ensam
Tack Hasseehn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RAH_HK, General Manager på Regal Airport Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 februari 2017
Google-översättning


Dear Guest

Thank you for your email. Your comments and suggestions are much appreciated as they are indeed crucial in supporting our improvement efforts. We are truly sorry you felt differently with the service delivery and therefore we apologize.

We hope you will be giving us another chance and returning to our hotel in the future.

Yours sincerely
John Girard
General Manager


Yours sincerely
John Girard
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2016

Som rubriken säger. Kommer du sent eller ska åka tidigt så kan det vara en bra ide att övernatta här. Hotellet är rent och snyggt med många restauranger att välja på (åt dock inte så vet inte hur maten är). Liten fin pool som duger gott

  • Bodde här: november 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Jorgen J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RAH_HK, General Manager på Regal Airport Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your experience during your stay and indeed our hotel is prized for having the best location with the airport. We look forward to welcoming you back at Regal Airport Hotel. With warm regards from the Asia's Most Exciting City!

With warm regards from the Asia's Most Exciting City!

Yours sincerely
John Girard
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen