Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Harbour Grand Hong Kong(Hongkong)
204 US$
178 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Royal Plaza Hotel(Hongkong)
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
223 US$
175 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan(Hongkong)(Mycket prisvärt!)
106 US$
102 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Hotel ICON(Hongkong)
350 US$
214 US$
Hotel ICON Official Website
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
293 US$
245 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Regal Airport Hotel(Hongkong)
203 US$
187 US$
Trip.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Cordis, Hong Kong(Hongkong)
226 US$
208 US$
Cordis Official
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
178 US$
143 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
208 US$
182 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Royal View Hotel(Hongkong)(Mycket prisvärt!)
107 US$
90 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (1 692)
Filtrera omdömen
1 692 resultat
Medlemsbetyg
632
813
206
23
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
632
813
206
23
18
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 692 omdömen
Omdömet skrevs 8 mars 2016

Jag bodde tre nätter på Butterfly on Morrison och kan rekommendera det för alla som vill ha en bas för att utforska härliga Hong Kong. Rummet var ganska litet och något slitet men mycket rent och utrustat med det som behövs. WiFi på rummet funkade utmärkt. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående och såväl in- som utcheckning sköttes mycket snabbt och smidigt. Den Handyphone som ingår i rummet är mycket användbar när man på egen hand ska utforska denna underbara stad - ett stort plus. Läget är mycket bra med korta promenader till två MTR-stationer på Island Line och närheten till Causeway Bay med dess enorma utbud av shopping gör detta hotell till ett mycket prisvärt och trevligt boende för ett besök i Hong Kong.

  • Bodde här: februari 2016, reste ensam
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack antewelen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Butterfly_Hotels, Front Office Manager på Butterfly On Morrison, svarade på det här omdömetSvarade 12 mars 2016
Google-översättning

Thank you very much for spending your valuable time in reviewing us. We are glad to hear that you had an enjoyable stay with us. We would be honored to welcome you again in the future.

Best regards,

Ricky Ng
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016

Bra och centralt hotell som är prisvärt. Väldigt fin utsikt! Rent och fräscht. Personalen var väldigt trevliga och serviceminded. Ganska nära till två olika tunnelbanestationer. Nära till bland annat Times Square. Rekommenderas!

Bodde här: februari 2016
Tack Linnéa A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Butterfly_Hotels, Front Office Manager på Butterfly On Morrison, svarade på det här omdömetSvarade 12 mars 2016
Google-översättning

Thank you very much for your time to review our Hotel. We are delighted that you enjoyed your stay with our services and looking forward to welcome you back again in the future.

Best regards,

Ricky Ng
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2016 från mobil enhet

Allt funkade kanon! Långsmalt hotell så man kan få ett rum högt upp, fin utsikt! Trådlöst internet nära till det mesta. Inget att klaga på över huvudtaget. Nära tunnelbanestation också, ingen frukost på hotellet dock, men det finns ganska många ställen att gå till utanför annars :)

Bodde här: februari 2016, reste som ett par
Tack jompa84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Butterfly_Hotels, Front Office Manager på Butterfly On Morrison, svarade på det här omdömetSvarade 25 februari 2016
Google-översättning

Thank you for taking the time to share your recent experience with us. We are delighted you enjoyed your stay with us. We would be honored to welcome you again in the future.

Best regards,

Ricky Ng
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2015

Helt ok hotell, bra läge. Rummen är små, men med bra komfort. Blev glatt förvånad över gratis tillgång till gratis utlåning av mobiltelefon med gratis internet och lokalsamtal, vilket underlättade att hitta fram till alla aktiviteter.

Bodde här: december 2015, reste som ett par
Tack Bolis78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Butterfly_Hotels, Front Office Manager på Butterfly On Morrison, svarade på det här omdömetSvarade 29 december 2015
Google-översättning

Thank you for your time o review our Hotel. Your feedback is essential in making us improve for each and every stay. It would be a pleasure to personally welcome you back to our improved Hotel.

Best regards,

Ricky Ng
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2013 från mobil enhet

Ett helt okej hotell rent och snyggt bra trevlig personal. Ligger centralt nära till allt shopping och restauranger.
Priset var medel frukost ingick i priset stor buffé med allt man kan tänka sig både västerländskmat thaimat och kinesiskmat

Tack JuliusS563
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen