Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“位置不错,购物方便”

Hanting Express Beijing Jiuxianqiao
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Hanting Express Beijing Jiuxianqiao
Rankad som nummer 1 727 av 6 599 hotell i Beijing
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 18 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (49)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1418 av 49 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 30 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 27 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Beijinghotell
Chongwenmen
New World Beijing Hotel
New World Beijing Hotel
Nr 18 av 6 599 i Beijing
1 618 omdömen
Beijing Workers' Sports Complex
Holiday Inn Express Beijing Dongzhimen
Yansha
Four Seasons Hotel Beijing
Four Seasons Hotel Beijing
Nr 1 av 6 599 i Beijing
1 262 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Tian'anmen / Wangfujing
Novotel Beijing Peace
Novotel Beijing Peace
Nr 65 av 6 599 i Beijing
2 547 omdömen
Chongwenmen
Novotel Xinqiao Beijing
Novotel Xinqiao Beijing
Nr 67 av 6 599 i Beijing
2 716 omdömen
Tian'anmen / Wangfujing
Park Plaza Wangfujing
Park Plaza Wangfujing
Nr 33 av 6 599 i Beijing
2 987 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hanting Express Beijing Jiuxianqiao? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hanting Express Beijing Jiuxianqiao

Adress: No.13 Qiuxianqiao Road, Chaoyang District, Beijing 100016, Kina
Region: Kina > Beijing > Jiuxianqiao
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 727 av 6 599 hotell i Beijing
Prisklass: 328 kr - 441 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:1-stjärnigt — Hanting Express Beijing Jiuxianqiao 1*
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Ctrip TA och Agoda så att du tryggt kan boka med Hanting Express Beijing Jiuxianqiao. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt