Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 636)
Filtrera omdömen
1 637 resultat
Medlemsbetyg
1 041
429
104
38
25
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 041
429
104
38
25
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 637 omdömen
Omdömet skrevs 31 maj 2016 från mobil enhet

Ett hotel med fin lobby, fina rum och det mesta är faktiskt ok på detta hotell. Små detaljer som skulle kunna bli bättre är att de har någon som möter en vid taxin även om man kommer vid 12 tiden på natten och att receptionen kanske var lite mera glada. Annars är rummen bra och fick en fantastiskt bra service när jag skulle till flygplatsen och behövde en lite större taxi.

Bodde här: maj 2016, reste i arbetet
Tack 969ulfb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2014 från mobil enhet

Detta är utan diskussion ett femstjärnigt hotell.

Rummen och själva hotellet är av mycket hög standard och med mycket lyxig känsla.

Det finns flertalet restauranger på hotellet. Alla med mycket god standard.

Hotellet är bra placerat i förhållande till sevärdheter och det finns många bra restauranger i området.

Bodde här: april 2014, reste i arbetet
Tack MrAdder
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juni 2014

Ett mycket bra hotell centralt i Peking 200 m till tunnelbana fantastisk serviceminded personal, utmärkta rum, stor relaxavdelning med flera olika bastu. Välj Executiverummen vilket ger mycket valuta för pengarna.

  • Bodde här: juni 2014, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Thax2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2014

Efter lite strul med att hitta bokningen fick vi vårat rum som låg på 24:e våningen. Utsikten var helt enorm! Att se soluppgången på morgonen var helt fantastisk. Frukost på 27:e våningen var OK. En del rätter var kanske inte så varma som man velat ha det, men service var bra. Personalen var trevliga och mycket tillmötesgående. Har egentligen inget att klaga på.

Tips för att välja rum: Ska man välja att bo lyxigt så är detta perfekt tillfälle. Boka Executive Club!
  • Bodde här: februari 2014, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Camilla G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 4 augusti 2011

Vilket vackert hotell, kan inte hitta något fel på det, vänlig service, rent, lyxigt och bara härligt att vara på.
Maturvalet var bra, utmärkt kinesisk restaurang, Dim Sum-lunch på helgen en riktig höjdpunkt. Skulle verkligen älska att åka tillbaka igen.

Tack OzzieTaupo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.com. Visa original
GrandMillenniumBJ, Manager på Grand Millennium Beijing, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2011
Google-översättning

Dear OzzieTaupo,

Thank you for your positive review of the hotel and we are delighted you enjoyed your stay at Grand Millennium Beijing. Majority guests loved our Dim Sum of Yao Chi Chinese Restaurant very much and We look forward to your return and making memorable stay for you.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen