Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“シャワーを浴びて寝るだけなら”

Shindom Inn Beijing Jianguomen
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
Shindom Inn Beijing Jianguomen
Rankad som nummer 2 419 av 6 531 hotell i Beijing
Omdömet skrevs mars 9 2015 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2015
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack myk728
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (40)
Det finns nyare omdömen om Shindom Inn Beijing Jianguomen
Visa de senaste omdömena
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 40 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 15 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 15 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 22 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2010, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Beijinghotell
Chongwenmen
New World Beijing Hotel
New World Beijing Hotel
Nr 15 av 6 531 i Beijing
1 473 omdömen
Chongwenmen
Novotel Xinqiao Beijing
Novotel Xinqiao Beijing
Nr 65 av 6 531 i Beijing
2 627 omdömen
Tian'anmen / Wangfujing
Park Plaza Wangfujing
Park Plaza Wangfujing
Nr 31 av 6 531 i Beijing
2 927 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Tian'anmen / Wangfujing
Novotel Beijing Peace
Novotel Beijing Peace
Nr 59 av 6 531 i Beijing
2 468 omdömen
Beijing Workers' Sports Complex
Holiday Inn Express Beijing Dongzhimen
Beijing Capital International Airport
Days Hotel Beijing New Exhibition Center
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Shindom Inn Beijing Jianguomen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Shindom Inn Beijing Jianguomen

Adress: No.12 Jianhua South Road, Jiaguomennwai Street, Chaoyang District, Beijing 100022, Kina
Region: Kina > Beijing > Beijing Railway Station / Jianguomen
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 419 av 6 531 hotell i Beijing
Prisklass: 359 kr - 390 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Shindom Inn Beijing Jianguomen 3*
Antal rum: 105
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, TripOnline SA och Ctrip TA så att du tryggt kan boka med Shindom Inn Beijing Jianguomen. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Shindom Hotel Beijing Jianguomen
Shindom Motel Beijing Jianguomen

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt