Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Roligt att se”
Omdöme om Bukchon

Bukchon
Boka i förväg
Mer information
25,45 US$*
och över
24-timmars Hanbok (Traditionell Koreansk ...
Rankad som nr 44 av 802 saker att göra i Seoul
Certificate of Excellence
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Rekommenderad vistelselängd: 1-2 timmar
Omdömet skrevs 8 september 2017

Roligt att se en del av Seoul. Original detaljer och hus och intressant. Upptäck området och gå runt

Datum för upplevelsen: mars 2017
Tack 95 089 402
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (4 728)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

26 av 4 728 omdömen

Omdömet skrevs 29 maj 2017 från mobil enhet

Det var en liten trevlig rundtur. Kan inte säga att det var så fantastisk då det är ett bostadsområde fast i äldre stil. Besökte ett teahouse och det var roligare. Men självklart ska alla bilda sina egna uppfattningar. Tycker det var bra att jag såg detta trots allt

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack NedaS153
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2016 från mobil enhet

Ligget väldigt högt och fint med en fin utsikt ut över Seoul. Många vackra gamla byggnader. Det är en bit upp att gå men det var det värt...

Datum för upplevelsen: oktober 2016
Tack Pirre
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2016

Dagtid, gå igenom de nordvästra delarna av Bukchon Hanok, gå in i husen där så erbjuds. Kvällstid, sök dig ner till de sydöstra delarna där det finns otroligt många fina, coola och mysiga tehus, restauranger och framförallt pubar.

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack G0neFi5hing
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 15 december 2015

Backe upp och ned med överraskande byggtekniska detaljer som överraskar och stimulerar. Så charmigt vackert trivsamt och lugnt. Många ställe med fin utsikt över stad och bergsmassiven. Likt Visby eller Gamla stan men så mycket mindre hus, tätare ännu mer backar och mycket annorlunda arkitektur.

Datum för upplevelsen: december 2015
Tack Lena L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bukchon tittade också på

 

Besökt Bukchon? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt