11 personer tittar på det här hotellet
Priceline158 US$
Hotels.com142 US$
travelup.com182 US$
Visa alla 19 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (6 854)
6 856 resultat
5 376
5 376
16 av 6 856 omdömen
Omdömet skrevs 26 december 2021 från mobil enhet

Jättefint hotell och underbara hjälpsamma arbetare! En arbetare som heter Juvy var så hjälpsam och snäll mot oss under vårt besök, hon var väldigt duktigt och professionell. Hon hjälpte oss massor undet vårt besök vilket underlättade mycket.

Datum för vistelsen: december 2021
2  Tack Inspire05561888995
Fairmont Bab Al Bahr Management, Other på Fairmont Bab Al Bahr, svarade på det här omdömetSvarade 29 december 2021

Kära gäst,

Å hela teamets vägnar vill jag tacka dig för att du valde Fairmont Bab Al Bahr och tog dig tid att lägga upp din överväldigande recension. Det ger oss ett stort nöje att veta att vi kunde förvandla dina stunder till bestående minnen. Jag kommer definitivt att vidarebefordra din feedback till mitt team. Vi ser alla fram emot ditt återbesök inom en snar framtid.

Omdömet skrevs 26 december 2021 från mobil enhet

Jättebra städning, vi hade en underbar städare som heter Juvy, hon hjälpte oss och såg till att allting var perfekt<3!!

Supertrevlig personal alla var hjälpsamma, hotellet var fräscht, bra restauranger som tillhör hotellet med god mat.

Rumstips: Jättedyr poolbar
Datum för vistelsen: december 2021
1  Tack denise ö
Fairmont Bab Al Bahr Management, Other på Fairmont Bab Al Bahr, svarade på det här omdömetSvarade 28 december 2021
Google-översättning

Cher Monsieur Denise,

Au nom de toute l'équipe, je tiens à vous remercier d'avoir choisi Fairmont Bab Al Bahr et d'avoir pris le temps de publier votre avis écrasant. Cela nous fait grand plaisir de savoir que nous avons pu faire de vos moments des souvenirs impérissables. Je vais certainement transmettre vos commentaires au membre de mon équipe que vous avez mentionné dans votre avis. Nous attendons tous avec impatience votre prochaine visite dans un proche avenir.

Meilleures salutations,

Directeur général

Omdömet skrevs 22 april 2019

Ett underbart hotell med fantastisk personal som är så trevliga och hjälpsamma. Hotellet ligger nära en Souk som är jättefin och som har flera mycket fina restauranger. Där finns även en liten supermarket. Att gå dit tar ca 10 minuter, man behöver inte alls ta en taxi! Annars finns ingenting i närheten av hotellet utan det är taxi som gäller.
Jättefin, och varm pool, och en härlig strand med sköna solsängar, parasoll samt härliga strandhanddukar. Ett plus också för de fräscha solsängssöverdragen samt de små fruktspetten som man ibland överraskades med på stranden, mycket trevligt! Fridaybrunch rekommenderas varmt den var riktigt fin och mycket prisvärd, ett måste!
Det som drar ner mitt betyg på hotellet är att det är fruktansvärt dyrt. En lunch för fyra går på en tusenlapp. En öl, ett par smooties samt fruktfat på stranden kostar dryga 500:-. Riktigt så dyrt är det inte på andra ställen.

Datum för vistelsen: april 2019
1  Tack Jenny R
FairmontBabAlBahr, General Manager på Fairmont Bab Al Bahr, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2019

Käre Jenny R,

Tack för att du valde Fairmont Bab Al Bahr och tar dig tid att skicka din värdefulla synpunkter. Vi är mycket glada över att du hade en minnesvärd vistelse och särskilt haft din brunch matupplevelse. Vi ser fram emot att se dig tillbaka på hotellet på din nästa besök i Abu Dhabi.

Vänliga Hälsningar,

Omdömet skrevs 1 april 2019

Ett riktigt trevligt hotell, sköna sängar, badkar, dubbla handfat och en fantastisk panorama utsikt från 7:de våningen. Vi hade även utsikt över den vackra moske´n som lystes upp på kvällen. Enda nackdelen med resan var att det var långt mellan de orter vi besökte så det blev en hel del sittande i buss.

Rumstips: 7:de våningen var lite utöver de övriga våningarna
Datum för vistelsen: januari 2019
1  Tack comfort2018
FairmontBabAlBahr, General Manager på Fairmont Bab Al Bahr, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2019

Kära comfort2018,

Tack för att du delar med dig av din goda upplevelse på Fairmont Bab Al Bahr. Jag kommer definitivt att dela din trevliga recension med hela vårt team. Det skulle vara ett sant nöje att välkomna dig igen för en annan minnesvärd vistelse snart.

Omdömet skrevs 13 februari 2018

Ligger en bra bit från centrum men med en fantastisk utsikt mot den stora moskén. Stort rum men jättebra sängar. Separata bad/duschrum och toalett.Bra pool med lagom ljummet vatten. En mycket varm liten pool och särskild barnpool. Bra egen strand inne i creeken. Flera mycket bra restauranger om än lite dyra men det är ju allt i UAE. Fantastisk frukost. Lite mörkt i rummet på kvällen.

Rumstips: Väl rum mot vattnet och moskén. D.v.s. mot sydväst.
Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste med vänner
1  Tack Bengt E
FairmontBabAlBahr, General Manager på Fairmont Bab Al Bahr, svarade på det här omdömetSvarade 14 februari 2018

Kära Bengt E,

Tack för att du valde Fairmont Bab Al Bahr och ta dig tid att skicka dina värdefulla kommentarer. Det var ett stort nöje att ha dig som vår gäst. Vi ser fram emot att se dig tillbaka på detta hotell vid ditt nästa besök i Abu Dhabi.

Eddy Tannous