Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com132 US$
Booking.com132 US$
eDreams132 US$
Travelocity132 US$
ZenHotels.com231 US$
getaroom.com270 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 022)
Filtrera omdömen
1 022 resultat
Medlemsbetyg
718
148
70
39
47
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
718
148
70
39
47
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 022 omdömen
Omdömet skrevs 31 mars 2017

Stora trevliga rum med mysig inredning. Jättebalkong! Fint läge på hotellet. Trevlig och mycket professionell personal. Den enda nackdelen jag kan finna, är att jag, som så ofta, saknar den typ av frukost som serveras i Sverige. Dock var frukosten inte på ngt sätt fattig. Men det var många rätter som var för mig som svensk var "lite annorlunda".

Jag kan inte bedöma hotellets prisvärdhet, då jag hade förmånen att inte själv betala rummet.

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack Rolf G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ManagementBrownTLV, Guest Relations Manager på Beach House Tel-Aviv a member of Brown Hotels, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2017
Google-översättning

Dear Rolf G,

It was a pleasure to meet you and your friend.

I am very happy you enjoyed our service and your spacious room including the balcony.

We do serve typical Israeli breakfast in order to provide our guests an culinary Israeli experience, however I am sorry it wasn't quite yours.

However I hope after your unique experience in our lifeguard tower on frishmen beach as well as after your nights in the Brown Beach House, we will have the chance to welcome you back again.

With my best regards,
Romy
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2016

Hemkommen o vill ge reception o management högsta betyg!vi hade en svit o den var rymlig. Bra samt balkongen! Fri cava var pricken över iet!trevlig terass o bar att sitta i!trevligt mottagande med en flaska vin på rummet o en fl vatten när man gick till stranden!

Datum för vistelsen: juni 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack arjepauline
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ManagementBrownTLV, Guest Relations på Beach House Tel-Aviv a member of Brown Hotels, svarade på det här omdömetSvarade 1 juli 2016
Google-översättning

Dear arjepauline,

I am more than happy to hear that you had a wonderful stay with us.

Moreover it is great to see that you enjoyed the free Cava and water at the reception as well as the friendly staff service.

Thank you for sharing your experience with us.

I hope we have the chance to welcome you back again as our guest.

Kind regards,
Romy
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2016

Har just kommit hem efter 9 dagars vistelse på Brown beach house. Vårt rum var stort och fint med ett stort och fint badrum. Fin balkong. Trots livlig trafik och husbyggande utanför hotellet, så stördes vi inte av det på rummet. Personalen var helt fantastisk - så vänliga, trevliga och hjälpsamma på alla sätt och vis. På hotellet finns ett spa där vi fick en härlig massage. Kaffe, te och cava fick man ta i lobbyn. Ofta skickade personalen med vattenflaskor när man gick till stranden. Handdukar till stranden fick man låna. Fin frukost trots att det inte var en israelisk frukostbuffé. Rekommenderar hotellet varmt!

Datum för vistelsen: juni 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack sresl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ManagementBrownTLV, Guest Relations på Beach House Tel-Aviv a member of Brown Hotels, svarade på det här omdömetSvarade 27 juni 2016
Google-översättning

Dear sresl,

Thank you very much for rating us 5*.

I am delighted to read you enjoyed your stay with us and you took advantage of the breakfast, hotel facilities and the staff service.

Thank you for staying with us at the Brown Beach House, I hope we will have the chance to welcome you back during your next visit to Israel.

Warm regards,
Romy
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 maj 2016

vi bodde tre tjejer i en svit och hade en fantastiskt bra vistelse. personalen och servicen var top notch! det bjöds alltid på ett eller två glas cava medan vi väntade på taxi, de var oerhört gulliga och hjälpsamma och vi kände oss väldigt väl omhändertagna. snyggt och rent hotel! tyst och lugnt. perfekt läge! nära till stranden och nära till allt! kommer lätt att åka tillbaka hit!

Datum för vistelsen: maj 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack idajohanna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ManagementBrownTLV, Guest Relations på Beach House Tel-Aviv a member of Brown Hotels, svarade på det här omdömetSvarade 25 maj 2016
Google-översättning

Dear idajohanna,

Thank you for your recent stay at the Brown Beach House and for the time you took to share your feedback with us on Tripadvisor.

I am more than happy to see you were more than satisfied with the service and it is great that you took advantage of the central location.

We hope you had a fantastic time in Tel Aviv and it would be our pleasure if you chose to let us welcome you back as our guest in the near future.

Warm regards,
Romy
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2015 från mobil enhet

Detta Hotel är riktigt bra, fräscha och rymliga rum, lite lyxigt med vin och chocklad på rummet när man kommer.
Dock lite besviken på frukosten som iof
är bra men man blir serverad och man får inte riktigt ta allt som står på menyn. Bar och restaurangpersonal är lite loja och inte helt servicemineded, det är det som drar ner betyget en smula. Annars toppen, rekommenderas Micke i Örebro, Sweden

Datum för vistelsen: november 2015
Restyp: Reste med vänner
Tack MickeHsweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen