Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
338 US$
289 US$
Se erbjudande
SPARA 49 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-13
eDreams
338 US$
289 US$
Se erbjudande
SPARA 49 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-13
Boka nu, betala på plats
Booking.com
338 US$
289 US$
Se erbjudande
SPARA 49 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-13
Boka nu, betala på plats
Travelocity289 US$
Orbitz.com289 US$
Trip.com338 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 179)
Filtrera omdömen
2 179 resultat
Medlemsbetyg
1 172
608
240
84
75
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 172
608
240
84
75
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 179 omdömen
Omdömet skrevs 18 juli 2018 från mobil enhet

Det här är ett hotell vars namn gör att du förväntar dig en viss standard vad gäller utbud och service på hotellet. Hotel Sheraton i Tel Aviv levde dock inte alls upp till våra förväntningar.
En undermålig service vid receptionen, restauranger och städning samt ett klientel som skapar sina egna regler utan att hotellpersonalen säger till.
Exemplen var tyvärr många under vår vistelse:
- vårt rum var inte förberett för tre person trots vår sena ankomst. Vi fick vänta i nästan två timmar innan en extrasäng fanns på plats och var bäddad. Detta trots att vi sa till i receptionen två gånger. Ingen från personalen bad heller om ursäkt för detta.
- gäster röker på rummen, balkonger och vid poolen trots att hotellet är rökfritt. Personalen säger inte heller till när det inträffar. I vårt rum kom en obehaglig stank av rök in och när vi klagade var det som att det aldrig hänt. Ingen ursäkt och ingen från personalen som återkom till oss om detta.
- vid poolen ligger gäster och gör drinkar med medtagna spritflaskor, röker och spelar hög musik. Under de tio dagar vi bodde vid hotellet städades inte poolområdet som var kladdigt, skräpigt och fullt med fågelskit.
- bland hotellgästerna fanns många småbarnsfamiljer med stora barnkullar där ungar härjar högljudda och vilda i hotellkorridorerna, i restaurangen och vid poolen.
- pyjamasklädda barn dyker ofta upp vid frukostbuffén. Något dom personalen inte verkar bry sig om. Restaurangen där frukosten serveras liknar dessutom mer en skolmatsal där det skriks och gapas utan hänsyn till andra.

Kort sagt vill du ha en hotellvistelse med lite klass och lugn och ro ska du välja ett annat hotell.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack lenao111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sheratonTelAviv, Public Relations Manager på Sheraton Tel Aviv Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 juli 2018
Google-översättning

Dear lenao111:
Thank you for your stay with us. We genuinely value our guests’ comments and regret when their expectations are not met. We understand your disappointment with the services shortcomings you experienced during your stay and we truly apologize for any inconvenience caused. The issues raised are certainly unacceptable and we will be taking the steps to ensure they remain isolated uncharacteristic incidents.
We hope this experience will not deter you from returning to the Sheraton Tel Aviv and look forward to making your next visit a positive one.
Warm regards,
Jane Yacoubzadi
Public Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2016

små, stinkande rum, tungt överprisade - 400 dollar/dygn !
likgiltig, ovänlig personal, med ett undantag - conciergen Karolina.
en smutsig, fullt påklädd kvinna simmande i swimmingspoolen mitt på dagen
aldrig mer !

Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack leon s
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sheratonTelAviv, Public Relations Manager på Sheraton Tel Aviv Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 september 2016
Google-översättning

Dear leon s:
Thank you for the review. We are sorry to read that your stay fell short of the expectations and for this we want to extend our sincere apologies.
We are very sorry that you experienced lapse in service and we truly apologize that you did not receive the 5 star Sheraton service. We pride ourselves in the friendliness and attentiveness of our staff and we are sorry that we let you down. This certainly does not reflect our standards and we do apologize for the any inconvenience you encountered.
On a positive note we are glad that you were pleased with the concierge service offered by Carolina.
We hope this experience will not deter you from returning to the Sheraton Tel Aviv and look forward to making your next stay a positive one.
Kind regards,
Jane Yacoubzadi
Public Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2015

Mycket bra beläget med närhet till stranden. Vi hade ett rum på 17:e våningen med havsutsikt och access till The Club Lounge på 18:e våningen där vi åt vår frukost som var av bra standard. Rummet var bekvämt med en mycket komfortabel stor säng och en bekväm soffhörna. Badrummet var bra med allt som behövdes i hygienväg. Balkongen kunde gärna ha varit lite större så att man kunde sitta där och njuta av solnedgången. En speciell eloge till Mazal Kahalani och hennes personal i Club Lounge. Kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Svesse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sheratonTelAviv, Public Relations Manager på Sheraton Tel Aviv Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 juli 2015
Google-översättning

Dear Svesse:
Thank you for your great review. We are delighted that you enjoyed the location with proximity to the beach, comfortable room with sea view and Club Lounge access.
We would like to thank you for your kind compliments to Mazal and her staff. Be assured we will forward your kind words to them.
Thank you for staying with us and we look forward to welcoming you back when you are next visiting Tel Aviv.
Warm regards,
Jane Yacoubzadi
Public Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2014

Hotellet ligger mycket centralt och servicen är perfekt. Vilken frukost med vacker havsutsikt! Lätt att ta sig till stranden, men det finns även pool utomhus på hotellet som dock var kallare än vattnet i havet.

Rumstips: De flesta rummen har havsutsikt, framifrån eller från sidan.
Datum för vistelsen: oktober 2014
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Tommy R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sheratonTelAviv, Public Relations Manager på Sheraton Tel Aviv Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 14 oktober 2014
Google-översättning

Dear TommyR:
Thank you for the great review of the Sheraton Tel Aviv.
We are pleased to read that our service was perfect and the central location of the hotel added convenience to your stay. Great you enjoyed our buffet breakfast with beautiful ocean views!
Thank you for staying with us and we look forward to seeing you again!
Warm regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 21 januari 2020

Datum för vistelsen: januari 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sheratonTelAviv, Public Relations Manager på Sheraton Tel Aviv Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 januari 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen