Städningen var under all kritik, ac’n svår att reglera och blåste rakt på sängen, vissa av personalen hjälpsam andra absolut inte, orkade inte riktigt hjälpa till med saker när man frågade. Frukostbord som man inte fick sitta vid pga reserverade för folk som inte bodde på hotellet. Hotellrummet ok kvalitet men absolut inget extra, lite små sunkigt/förfallet på vissa ställen. Lobbyn och frukost-arean var fräsch dock. Tyvärr hade frukosten inte jättestort utbud men annars bra kvalitet på det som fanns. När vi skulle åka från hotellet behövde vi inte längre vår förbeställda taxi längre då ett par andra personer också hade bokat taxi, så vi avbokade vår ca en halvtimme innan den skulle komma. Då hade dom tydligen skickat en taxi som var väldigt långt bort så den hade redan börjat köra och då fick vi inte avboka taxin, vilken resulterade i att vi fick betala 1000kr till flygplatsen och åka två taxibilar olika taxibilar istället för en gemensam och betala 500kr. Riktigt dåligt för både ekonomin men framför allt miljön.Mer
410 US$
375 US$

Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning
Boka nu, betala på plats
eDreams
410 US$