Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
189 US$
Se erbjudande
Expedia.com188 US$
Hotels.com188 US$
travelup.com201 US$
Travelocity188 US$
Orbitz.com188 US$
Algotels202 US$
Visa alla 21 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (6 404)
Filtrera omdömen
6 406 resultat
Medlemsbetyg
5 380
699
162
72
93
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
5 380
699
162
72
93
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 6 406 omdömen
Omdömet skrevs 25 juni 2021

Bra service, rent och fräscht generellt.
Nära till flertalet restauranger i området.

Trevlig personal och gillar man träning så har hotellet ett gym av kvalite samt ångbastu och både inomhus samt utomhus swimmingpool.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts
2  Tack milads967
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marketing and PR Team , Other på Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, svarade på det här omdömetSvarade 26 juni 2021
Google-översättning

Dear milads967,

Many thanks for taking the time to comment on our property.

I was very pleased to read you were satisfied with the level of our service.

Look forward to welcoming you back to the Hilton Bomonti.

Best regards,

Bulent Tarlan
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2020 från mobil enhet

OH stor tack Hilton Bomonti ni får blommor av mig för best service o vistelse ni är best i test tack till er alla som jobbar på Hilton Bomonti utan tvekan ni är best i Istanbul 100/100 bara Wow Tack

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med vänner
2  Tack SamirAltaiy
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
BTarlan, General Manager på Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2020
Google-översättning

Dear SamirAltaiy,

Thank you for having chosen our hotel for your stay in Istanbul. Your positive review is much appreciated.

We look forward to welcoming you back to the Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center.

With kind regards,

Bulent Tarlan
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2019

Vi blev rekommenderade detta hotell, vilket var lyckat. Vi valde tilllägget Executive, vilket innebär att man har gratis tillgång till afternoontee och liten buffé + vin,öl etc på kvällen mellan kl 18-20. Detta äter man längst upp i loungen med fantastisk utsikt. Rummen är väl tilltagna och även från dem har man en underbar utsikt. Hotellet ligger ca 1 timmes promenad till Sultanahmet, så vill man bo nära sevärdheterna så är detta inget bra val. Du kan åka tunnelbana, stationen ligger ca 10 min från hotellet. Detta gjorde vi, vilket fungerade perfekt. Servicen är utmärkt!

Rumstips: Välj Executive så får man ett rum mellan våning 23-33.
Datum för vistelsen: oktober 2019
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
2  Tack ingela s
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
BTarlan, General Manager på Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2019
Google-översättning

Dear Ingela S,

Thank you for taking the time to write a response after your recent visit.

I was delighted to see you had much enjoyed your overall stay with us and I have taken the liberty to share your positive evaluation of the hotel with our Team.

I look forward to the opportunity to welcome you back to our hotel soon.

Kind regards,

Bulent Tarlan
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2019

Bodde här i 5 nätter. Väldigt fint hotell, och otrolig utsikt från executive rummen med havsutsikt. Bra utbud på frukosten och även i det som serveras på executive lounge för frukost & middag.

Väldigt hjälpsam personal och speciellt tack till Ahmet Duran som gjorde det lilla extra varje frukost.

Var dock försiktig med bokningen ni gör via "Hotels" eller "Boooking" där det verkar som om utomhuspoolen ingår, men där personalen på plats envisas om 10 EUR per person. Vi fick även missvisande intstruktioner om att det är OK att vi använder utomhuspoolen om det står så på vår bokning, och då man hamna med någon annan på receptionen för SPA-området så lät de inte en gå in utan att ta betalt.

Rumstips: Välj gärna rummen på Executive floors med havsutsikt. Helt magiskt utsikt!
Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack YEMY91
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
BTarlan, General Manager på Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2019
Google-översättning

Dear YEMY91 ,

Thank you for staying at Hilton Istanbul Bomonti and taking the time to share your feedback.

I was pleased to read you were satisfied with your overall stay. It concerned me, however, to read there were also some challenging aspects

We value your input about the outdoor pool entrance fee and we shared it with our related department heads. In order to provide a high quality outdoor pool experience for our guests during the high season,
the outdoor pool entrance is subject to a fee which is determined as 10 Euros per a hotel guest except Gold and Diamond Hilton Honors members, which had already been shared on our website as well as on confirmation emails.

We thank you for helping us to improve our services and look forward to welcoming you again.

With kindest regards,

Bulent Tarlan
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2019

Vi var 8 pers och alla var supernöjda. Det säger mycket. Från första stunden vid incheckning var alla engagerade och hjälpsamma runtomkring. Stora rena rum och frukost där alla kan hitta sina favoriter. Vi kommer igen.

Datum för vistelsen: maj 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts
2  Tack Vacation65339002506
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
BTarlan, General Manager på Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, svarade på det här omdömetSvarade 1 juli 2019
Google-översättning

Dear Guest,

We were delighted to have you staying with us and I am very glad to hear you enjoyed your stay at the Hilton Istanbul Bomonti !

Many thanks for posting your kind comments.

I look forward to welcoming you back again to our hotel soon.

Kind regards,

Bulent Tarlan
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen