Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 00:00 - 23:59
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Taksim Square på
från 45,00 US$
Mer information
från 27,60 US$
Mer information
från 41,40 US$
Mer information
från 40,30 US$
Mer information
Omdömen (2 352)
Filtrera omdömen
2 352 resultat
Medlemsbetyg
617
746
702
199
88
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
617
746
702
199
88
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 2 352 omdömen
Omdömet skrevs 20 november 2017

Trevligt område, speciellt gågatan som utgår från torget. Fina gamla spårvagnar. Massor av butiker och resturanger.

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack Tor H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2016 från mobil enhet

Denna del av Istanbul finns finare hotellen och även butiker. Ligger en bit bort från den gamla statsdelen. Flera finns restauranger finns i området.

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack Mikael O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 maj 2016 från mobil enhet

Just parken är inte mycket att uppleva. Men området runt Taksim är där folklivet finns med de större gatorna och en knutpunkt för kollektivtrafiken..

Datum för upplevelsen: maj 2016
Tack 727mikam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016 från mobil enhet

Så mycket historia på en enda gata. Arkitektur du aldrig sett förr. Symbol för det gamla kristna Istanbul. Längs den magiska shoppinggatan ser man vad Istanbul var förr. Missa inte att ta en titt på det byzantiska Galata tornet eller gå in i någon av de många kyrkorna. Njut av en kall öl som en paus i shoppingen. Längs Taksim ligger även de många ambassaderna.

Datum för upplevelsen: februari 2016
Tack Simon J. I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juni 2015

Mycket shopping av hög standard mat av fantastiska smaker stanna gärna till och njut av en te och se alla människor som går förbi

Datum för upplevelsen: maj 2015
Tack KhaledSahli88
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen