Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (736)
Filtrera omdömen
736 resultat
Medlemsbetyg
591
125
14
4
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
591
125
14
4
2
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 736 omdömen
Omdömet skrevs 27 april 2014

Ett litet hotell med super bra service. Ismail och co är trevliga och mycket hjälpsamma. Rena rum och trevligt vardagsrum där alla samlas för att äta frukost. Läget är perfekt. Nära till alla sevärdheter och restauranger. Bazaren ligger också nära. Varje morgon kl.05.30 får man höra böneutropare men det är väl därför man åker till Istanbul för känna sig som i Orienten. Rekommenderar starkt! speciellt under våren då det är behagligt väder och inte så mycket turister.

Tips för att välja rum: ta rum högre upp.
  • Bodde här: april 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Katarina M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2014

Små men bra rum, fräscht badrum och skön säng. Perfekt läge i gamla stan. Ägarna är väldigt trevliga och stämningen bland gästerna är familjär med gemensamma samtal mellan frukostborden. Hotellet är litet och har bara nio rum. Med mindre än tio minuters promenad till Top Kapi, Hagia Sofia och Grand Bazar kan man ta vägen om hotellet för att lasta av kassarna eller byta kläder innan man fortsätter till nästa museum eller Moske'. Lyhört med en aktiv minaret rakt utanför fönstret . Böneutroparen var dock klar på några minuter.

  • Bodde här: april 2014, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Tor S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2014

Välbeläget i Gamla stan. Litet familjärt hotell. Bra frukost; kontinentalt men också lite turkiska saker. Bra rum med bra sängar, men rätt lyhört mellan våningarna. Fin Moské i närheten inkluderande böneutropare som börjar rätt tidigt på morgonen, men det hör ju till Istanbul och vi vande oss efter första natten. Trevlig, hjälpsam personal. Kan rekommenderas!

  • Bodde här: december 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Martin S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2013

Ett trevligt och rent hotell som ligger relativt centralt i gamla staden. Värden gjorde allt för att du skulle känna dig välkommen, han fanns alltid till hands för tips och råd.
Rummet var trevligt inrett och sängarna var mycket sköna.
Frukosten var en trevlig blandning av det man behöver, men inte överdådig.
Dock var det något lyhört och vi hörde när man gick i rummet ovanför, så är man känslig för ljud bör man nog ha öronproppar( vilket värden har). Böneutropen klockan 5 på morgonen kan man ju knappast lasta hotellet för, men de hörs. Det är en tung backe från hotellet för att komma till sevärdheterna och det kan ju vara bra att veta om man har svårt att gå. Men det är backigt i Istanbul.
Summa summarum; du bor bra på Oba.

Bodde här: november 2013, reste som ett par
Tack Bengtpricken
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2013

Oba Hotel ligger bra till för sightseeing av de intressanta delarna av Istanbul. Hotellet var rent och välskött med personal som var både uppmärksamma och trevliga. Hade frukosten varit lite större så hade det blivit en femma.

  • Bodde här: december 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack dlandstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen