Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Istanbul Golden City Hotel
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Grace Hotel(Istanbul)
Visa hotell
  • Pool
  • Restaurang
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Bankerhan Hotel(Istanbul)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Anemon Galata(Istanbul)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (860)
Filtrera omdömen
860 resultat
Medlemsbetyg
502
284
49
17
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
502
284
49
17
8
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
16 av 860 omdömen
Omdömet skrevs mars 22 2016

Fantastiskt fint hotell i ett lite slitet o tomt kvarter. Frukostmatsal och restaurang på 10 våningen med terrass och möjliget att sitta ute och äta. Fina rum och standard. 10 min promenad till spårvagn el pendel.

  • Bodde här: Oktober 2015, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Janta2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoldenCityHotel, Golden City Hotel Team på Istanbul Golden City Hotel, svarade på det här omdömetSvarade mars 26 2016
Google-översättning

Dear Janta,

Thanks for your good reviews.It was pleasure for us to make your stay comfortable. It is really very nice to hear that you enjoyed your stay here.Hopefully we will be able to show you our hospitality again in the future if you will be visiting Istanbul again.

Hava a fantastic day,
Best Regards,

Golden City Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 15 2015 från mobil enhet

Rent, fräscht, ganska nytt, fantastisk utsikt från takterras. Fina rum med airkondition och bra sängar.
Området runtomkring lite ödsligt nattetid. Dagtid fullt med små typ järnaffärer. Dock nära till Galatabron och spårvagnar. Även nära till tunnelbanan.

Bodde här: Oktober 2015, reste med vänner
Tack ulfal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 21 2015 från mobil enhet

Vi är mycket nöjda med detta hotell, enda nackdelen var sängarna. Upplevdes som något korta (?). Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Frukosten var toppenbra! Här kommer vi definitivt stanna igen! Promenadavstånd till den stora basaren.

Bodde här: Mars 2015, reste som ett par
Tack Carro89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 6 2014

Ett litet, men mycket trevligt hotell. Bra frukost på takterrassen där man har en underbar utsikt över gyllene hornet.Bara den utsikten är värt pengarna. Små rum, men det räcker om man inte är för kräsen. Mycket rent hotell, måste jag säga.
Läget på hotellet är mycket bra, om man vill utforska staden. Ligger nära gamla stan, samt taksim, endast 10 minuters promenad bort. Galatabron ligger ett stenkast bort,Galata tornet likaså.
Ett hotell där du får valuta för pengarna.
Rekommenderar starkt

Tips för att välja rum: Rum med havsutsikt rekommenderas , eftersom rummen är större än vanliga standardrum. Boka gärna ett hörnrum med utsikt över gyllene hornet,Galatabron
  • Bodde här: November 2013, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Bulent76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoldenCityHotel, Golden City Hotel Team på Istanbul Golden City Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 19 2014

Hej Bulent,

Tack så mycket för din underbara översyn.
Vi är mer än glada att höra att du haft din vistelse och tjänsten på vårt hotell.
Vi hoppas att du kommer att välja oss igen på din nästa resa till Istanbul.

Med vänlig hälsning,

Golden City Hotel Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 10 2014 från mobil enhet

1.personalen var otroligt rara.
2.hotellet i sig mycket trevligt.
3.bra frukost bra terass.
4.rummen och badrum fantastisk.
Allt med hotellet var bra DOCK...
Läget var inte bra. Det är i ett smutsigt område även om hotellet är ca 300 m bort från galata bridge. Det är ingen gata man vill gå på kvällen. En backe upp till istiklalstreet som är så brant att du inte kan längre känna benen efteråt.

Bodde här: April 2014, reste med vänner
Tack yagmur y
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoldenCityHotel, Genel Müdür på Istanbul Golden City Hotel, svarade på det här omdömetSvarade april 26 2014

''translate''

Dear Yagmur,

Tack för din recension.
Vi är mycket glada att du haft din vistelse hos oss.
Vårt hotell ligger mycket centralt på en stor streeet, och som du sa att du kan gå överallt med promenad i en vy minuter.
Du har rätt att gatan som går till istiklal är mycket brant, men om du inte vill gå kan du ta tunnelbanan (stationer) eller tunnel (1 station).
Vi hoppas att se dig snart igen och skulle älska att vara värd för dig igen.

Hälsningar

Egemen SENYUVA
GM
Golden City Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen