Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (4 028)
Filtrera omdömen
4 028 resultat
Medlemsbetyg
3 643
342
36
6
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
3 643
342
36
6
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 4 028 omdömen
Omdömet skrevs 3 november 2013

För oss var det ett utmärkt hotell. Det är lagom stort och kändes personligt. Vi uppskattade närheten till flera av sevärdheterna och restaurangkvarteren, men ändå lite avskilt. Frukosten erbjöd både stor variation av mat och en härlig miljö. Ett av de mest prisvärda hotell som jag har bott på.

  • Bodde här: oktober 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Niclas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2015
Google-översättning

My Dearest Guest ,

Thank you very much for sharing this post regarding your stay a the White house Hotel Istanbul and for your great comments. I'm delighted to read that you enjoyed your time with us and had a memorable experience in Istanbul. It made me extremely happy to read your kind comments on our staff being helpful and charming. As we always say, our people are our biggest asset at the White house Hotel Istanbul.

We hope you come back soon and visit us again...

Best regards,

Harun CADIRCI
Hotel Owner & Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2013

Mycket bra läge i "gamla stan" med gångavstånd till Hagia Sofia etc. Små men bra och fräscha rum. Mycket hjälpsam personal! Frukosten är ingen höjdare men helt okej - fin utsikt dock för frukosten serveras på taket. Jag fick ett bra pris genom att boka tidigt - och då var det här mycket prisvärt.

  • Bodde här: april 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Boris068
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade 12 februari 2015
Google-översättning

My Dearest Guest ,

I am Harun CADIRCI the Owner of the White House Hotel Istanbul. First of all I would like to thank you for taking your precious time to write a comment about our hotel. I am very happy to know that you had a nice accommodation experience at our hotel.
And thank you very much with giving such a detailed informations. And thanks again for the nice words about our staff. We are so much looking forward to host you on your next trip to our wonderful city.

Best Regards;
Owner
Harun CADIRCI

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2012

Allt över förväntan, förutom frukosten som kunde vara bättre.

  • Bodde här: februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Helgsemester
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade 24 januari 2015
Google-översättning

My Dearest Guest ,

I am Harun CADIRCI the Owner of the White House Hotel Istanbul. First of all I would like to thank you for taking your precious time to write a comment about our hotel. I am very happy to know that you had a nice accommodation experience at our hotel.
And thank you very much with giving such a detailed informations. And thanks again for the nice words about our staff. We are so much looking forward to host you on your next trip to our wonderful city.

Best Regards;
Owner
Harun CADIRCI

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 10 september 2011

Varm, generös och trevlig personal fick min 8-nätters vistelse att kännas som hemma.
Ett litet hotell (inga grupper) i ett lugnt kvarter (inga bullriga barer eller nattklubbar) utgjorde en avkopplande oas i centrala Sultanahmet.
Frukosten på taket erbjuder en fantastisk utsikt över Hagia Sophia och minareterna på den Blå moskén.
Enastående personal gjorde hotellet till en riktigt femstjärnig upplevelse.

Tack Brendan L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.com. Visa original
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade 12 januari 2015
Google-översättning

My Dearest Guest Brendan L ,

I am Harun CADIRCI the Owner of the White House Hotel Istanbul. First of all I would like to thank you for taking your precious time to write a comment about our hotel. I am very happy to know that you had a nice accommodation experience at our hotel.
And thank you very much with giving such a detailed informations. And thanks again for the nice words about our staff. We are so much looking forward to host you on your next trip to our wonderful city.

Best Regards;
Owner
Harun CADIRCI

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2011

Som ensamresande är det viktigt för mig med hemtrevliga, vänliga hotell som ligger bra till (var bara tre dagar i Istanbul). White House = perfekt! Istanbul är en fantastisk stad och jag bor gärna på samma hotell igen. Fina rum, bra läge, trevlig terrass, men det viktigaste av allt var hjälpsamheten och vänligheten från all personal. Extra plus för den hembakade kakan som flickan som jobbade i frukostbuffén hade tagit med...

  • Bodde här: juni 2011, reste ensam
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Jenny189852
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2015
Google-översättning

My Dearest Guest ,

Thank you for sharing your precious reviews here about our hotel.
We are happy to know you enjoyed staying in our hotel.
We wish to host you on your upcoming trips to the city.

Best Regards,
Owner
Harun CADIRCI

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen