Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Långhelg med sevärdheter och shoping”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
White House Hotel Istanbul
Rankad som nummer 1 av 1 163 hotell i Istanbul
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs november 3 2013

För oss var det ett utmärkt hotell. Det är lagom stort och kändes personligt. Vi uppskattade närheten till flera av sevärdheterna och restaurangkvarteren, men ändå lite avskilt. Frukosten erbjöd både stor variation av mat och en härlig miljö. Ett av de mest prisvärda hotell som jag har bott på.

  • Bodde här: Oktober 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Niclas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade januari 31 2015
Google-översättning

My Dearest Guest ,

Thank you very much for sharing this post regarding your stay a the White house Hotel Istanbul and for your great comments. I'm delighted to read that you enjoyed your time with us and had a memorable experience in Istanbul. It made me extremely happy to read your kind comments on our staff being helpful and charming. As we always say, our people are our biggest asset at the White house Hotel Istanbul.

We hope you come back soon and visit us again...

Best regards,

Harun CADIRCI
Hotel Owner & Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (3 480)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 3 480 omdömen

Omdömet skrevs februari 26 2013

Mycket bra läge i "gamla stan" med gångavstånd till Hagia Sofia etc. Små men bra och fräscha rum. Mycket hjälpsam personal! Frukosten är ingen höjdare men helt okej - fin utsikt dock för frukosten serveras på taket. Jag fick ett bra pris genom att boka tidigt - och då var det här mycket prisvärt.

  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Boris068
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade februari 12 2015
Google-översättning

My Dearest Guest ,

I am Harun CADIRCI the Owner of the White House Hotel Istanbul. First of all I would like to thank you for taking your precious time to write a comment about our hotel. I am very happy to know that you had a nice accommodation experience at our hotel.
And thank you very much with giving such a detailed informations. And thanks again for the nice words about our staff. We are so much looking forward to host you on your next trip to our wonderful city.

Best Regards;
Owner
Harun CADIRCI

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 11 2012

Allt över förväntan, förutom frukosten som kunde vara bättre.

  • Bodde här: Februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Helgsemester
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade januari 24 2015
Google-översättning

My Dearest Guest ,

I am Harun CADIRCI the Owner of the White House Hotel Istanbul. First of all I would like to thank you for taking your precious time to write a comment about our hotel. I am very happy to know that you had a nice accommodation experience at our hotel.
And thank you very much with giving such a detailed informations. And thanks again for the nice words about our staff. We are so much looking forward to host you on your next trip to our wonderful city.

Best Regards;
Owner
Harun CADIRCI

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från engelska. Visa original
Omdömet skrevs september 10 2011

Varm, generös och trevlig personal fick min 8-nätters vistelse att kännas som hemma.
Ett litet hotell (inga grupper) i ett lugnt kvarter (inga bullriga barer eller nattklubbar) utgjorde en avkopplande oas i centrala Sultanahmet.
Frukosten på taket erbjuder en fantastisk utsikt över Hagia Sophia och minareterna på den Blå moskén.
Enastående personal gjorde hotellet till en riktigt femstjärnig upplevelse.

Tack Brendan L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den engelska på www.tripadvisor.com. Visa original
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade januari 12 2015
Google-översättning

My Dearest Guest Brendan L ,

I am Harun CADIRCI the Owner of the White House Hotel Istanbul. First of all I would like to thank you for taking your precious time to write a comment about our hotel. I am very happy to know that you had a nice accommodation experience at our hotel.
And thank you very much with giving such a detailed informations. And thanks again for the nice words about our staff. We are so much looking forward to host you on your next trip to our wonderful city.

Best Regards;
Owner
Harun CADIRCI

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 6 2011

Som ensamresande är det viktigt för mig med hemtrevliga, vänliga hotell som ligger bra till (var bara tre dagar i Istanbul). White House = perfekt! Istanbul är en fantastisk stad och jag bor gärna på samma hotell igen. Fina rum, bra läge, trevlig terrass, men det viktigaste av allt var hjälpsamheten och vänligheten från all personal. Extra plus för den hembakade kakan som flickan som jobbade i frukostbuffén hade tagit med...

  • Bodde här: Juni 2011, reste ensam
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Jenny189852
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WhiteHouseHotelIST, Owner på White House Hotel Istanbul, svarade på det här omdömetSvarade februari 28 2015
Google-översättning

My Dearest Guest ,

Thank you for sharing your precious reviews here about our hotel.
We are happy to know you enjoyed staying in our hotel.
We wish to host you on your upcoming trips to the city.

Best Regards,
Owner
Harun CADIRCI

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Istanbulhotell
Sultanahmet
Hotel Amira Istanbul
Hotel Amira Istanbul
Nr 2 av 1 163 i Istanbul
3 116 omdömen
Sultanahmet
Sirkeci Mansion
Sirkeci Mansion
Nr 3 av 1 163 i Istanbul
3 020 omdömen
Sultanahmet
Hotel Sultania
Hotel Sultania
Nr 9 av 1 163 i Istanbul
2 979 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Sultanahmet
Barbera Hotel
Barbera Hotel
Nr 37 av 1 163 i Istanbul
159 omdömen
Sultanahmet
Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet
Sultanahmet
Neorion Hotel
Neorion Hotel
Nr 7 av 1 163 i Istanbul
3 019 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt White House Hotel Istanbul? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om White House Hotel Istanbul

Adress: Alemdar Mahallesi Catalcesme Sok No:21, Istanbul 34122, Turkiet
Telefonnummer:
Region: Turkiet > Istanbul > Sultanahmet
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 163 hotell i Istanbul
Prisklass: 765 kr - 1 397 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — White House Hotel Istanbul 4*
Antal rum: 22
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. och Expedia så att du tryggt kan boka med White House Hotel Istanbul. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt