Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (683)
Filtrera omdömen
683 resultat
Medlemsbetyg
417
180
53
22
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
417
180
53
22
11
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 683 omdömen
Omdömet skrevs 18 februari 2017 från mobil enhet

Fina moderna rum med allt som behövs. (Vi blev uppgraderade en klass vid ankomst) Utsikten ut mot havet är kanon, likaså den privata stranden som hotellet har ett stenkast från hotellet. Trevlig personal, utmärkt frukost samt en fin utsikt samt bar på högsta våningen.

Skulle jag klaga på något är det att poolen knappt har någon sol men vi kan varmt rekommendera hotellet! Hotellet var det bästa som den blåsiga staden Nha Trang erbjöd.

Bodde här: februari 2017, reste med vänner
Tack Fredrik P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LibertyCentralNT, General Manager på Liberty Central Nha Trang Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 februari 2017
Google-översättning

Dear Fredrik P,
Hope you have safely reached back home.
We thank you for taking the time to share your experience with us.
We are glad to know that you have enjoyed your stay and you were satisfied by our level of care and attention.
Providing outstanding services in a comfortable place is the ultimate goal of all hotel collaborators. We shall inform our team on your positive review.
Looking forward to welcome you back soon in Nha Trang.
Yours sincerely,

General Manager
Sonny Son

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2016

Bodde tyvärr inte själv på detta hotell, som var fullbokat när jag försökte byta. Men vänner bodde där och det är verkligen bra. Stora, välmöblerade rum, vissa med badkar på rummet med fantastisk panoramautsikt över stan. På taket en mysig bar, servering med än bättre utsikt. Hotellet rekommenderas.

  • Bodde här: december 2015, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Jimmy S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tina L, General Manager på Liberty Central Nha Trang Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2016
Google-översättning

Dear Jimmy S,

Sorry for not replying in the same language because I do not speak Swedish.
Let us thank you for choosing Liberty Central Nha Trang Hotel for your holidays. We really appreciate you taking the time to share your thoughts and comments about your stay in our hotel.
Thank you for sharing your experience with us and other visitors and they would be our motivation to continue improve our services at Liberty Central Nha Trang.
Looking forward to welcoming you sometime in the future.

Best regards,
General Manager
Nguyen Huu Tri

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2016 från mobil enhet

Fint hotell som känns nytt. Fina rena rum, fin restaurang, bra gym och stor bra frukost. Hotellet har bra wi-FI i hela hotellet. Det finns även gratis solstolar på stranden. Trevlig personal som hjälper till med det mesta tex kollar flygbokningar mm och pratar bra engelska.

Bodde här: februari 2016, reste med familjen
Tack danneland
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tina L, General Manager på Liberty Central Nha Trang Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 1 mars 2016
Google-översättning

Dear danneland ,

As I do not speak Swedish, I truly apologize for not being able to reply in the same language.
We would like to thank you for rating and reviewing after your stay with us, is through that sharing of the experience where we as establishment can focus and learn about which aspects of the stay our guests value the most and we are really happy to know that our service has met your expectation.
Thank you again and hope to welcome you back to the Liberty Central Nha Trang hotel soon.

General Manager
Nguyen Huu Tri

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2016

Vi bodde här 11 nätter i dec/jan 2015/16
Något knaglig engelska på hotellet. Service är dock ok.
Småmissar med glömd städning mm men fina hotellrum och frukost.
Frukost är alltid full och mycket är slut oavsett tid man besöker den men helt ok att äta.
Personalen plockar undan så snabbt dom kan.
Säkerheten är inte speciellt bra på hotellet. Vi lämnade våra väskor med pass, datorer mm till piccolon som lämnade dom obevakade i lobbyn där vi hittade dom när vi kom tillbaka.
Fin skybar med okunnig personal.
Fint och fräsch hotell och nära till stranden ( ca 2 mins promenad)
Plus är att hotellet har egen strand där du får handduk mm när du kommer ner. Tyvärr har hotellet enbart 15 solsängar så det är alltid fullbokat. Det kostar dock bara 8 SEK att boka en säng precis brevid. Hotellet har restaurang , dock inget vi prova. Beställde några gånger från poolområdet. Dyrt med ok mat. Gymmet fräsch och svalt. Bra utrustning. Poolområdet har inte sol varken morgon em eller kväll.
Hotellet ligger mycket centralt med nära till alla restauranger och barer.
Mycket segt wifi.
Fina och fräscha duschar vid poolområdet och SPA på samma våning

Tips för att välja rum: Önskar rum högt upp
  • Bodde här: januari 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack CarolineK20
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tina L, General Manager på Liberty Central Nha Trang Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 1 mars 2016
Google-översättning

Dear CarolineK20,

As I do not speak Swedish, I truly apologize for not being able to reply in the same language.
Thank you for your review regarding your experience. We greatly appriciate you taking the time to bring this matter to our attention and apologise for any inconvenience you may have caused. We strive to exceed our guests’ expectations and create memorable experiences. We take all feedback seriously and sincerely regret that we did not meet your expectations.
Once again, we appreciate you taking the time to share your comments with us and we look forward to welcoming you back at Liberty Central Nha Trang hotel soon.

General Manager
Nguyen Huu Tri

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2016

Sköna sängar, trevlig och tillmötesgående personal. Häftig bar med utsikt högst upp. Frukostbuffén var riktigt bra. Det var väldigt rent och fräscht på hotellet. Poolområdet ligger inte i solen någon gång under dagen dock (ligger på fel sida av hotellet). Rekommenderas varmt!

  • Bodde här: december 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack TheDr1LL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tina L, General Manager på Liberty Central Nha Trang Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 1 mars 2016
Google-översättning

Dear TheDr1LL,

As I do not speak Swedish, I truly apologize for not being able to reply in the same language.
We would like to thank you for rating and reviewing after your stay with us, is through that sharing of the experience where we as establishment can focus and learn about which aspects of the stay our guests value the most and we are really happy to know that our service has met your expectation.
Thank you again and hope to welcome you back to the Liberty Central Nha Trang hotel soon.

General Manager
Nguyen Huu Tri

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen