Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 278)
Filtrera omdömen
1 278 resultat
Medlemsbetyg
1 028
165
56
21
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 028
165
56
21
8
Filtrera
Listan uppdateras ...
1 1901 195 av 1 278 omdömen
Omdömet skrevs 11 januari 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2012
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sixsensesninhvanbay, La Direction du resort på Six Senses Ninh Van Bay, svarade på det här omdömetSvarade 4 februari 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2013
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sixsensesninhvanbay, The Management team på Six Senses Ninh Van Bay, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 december 2012
Google-översättning

Rumstips: Fuer Familien mit Kinder ist der Strandbereich am besten geeignet. Jeder verliebte sollte eine HillTop Villa buchen . Oder gleich die Praesidentenvilla, denn die liegt auch super schoen. Auf keinen Fall die Villa neben dem Restaurant buchen. Hier kann man vom Restaurant aus auf die Terasse und in den Pool blicken. Ps: auch wir hatten ein paar Kleinigkeiten die nicht gut waren aber sofort abgestellt wurden. Einfach darüber reden.....zuhause ist es zu spaet.
Datum för vistelsen: november 2012
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sixsensesninhvanbay, The Management team på Six Senses Ninh Van Bay, svarade på det här omdömetSvarade 28 december 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2012 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 1 december 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2012
Restyp: Reste med familjen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen