Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Museet för krigets kvarlevor på
från 46,16 US$
Mer information
från 15,39 US$
Mer information
från 26,67 US$
Mer information
från 33,00 US$
Mer information
Omdömen (32 708)
Filtrera omdömen
32 708 resultat
Medlemsbetyg
16 669
11 800
3 412
551
276
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
16 669
11 800
3 412
551
276
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 32 708 omdömen
Omdömet skrevs 29 januari 2020

En grym tillbakablick över hur grymt kriget var i Vietnam för inte allt för längesedan. Hemska bilder som gav flashbacks från den tiden.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Peter O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2020 från mobil enhet

Oerhört visuell och gripande utställning om amerika-vietnamkriget. Bilder som berör och levandegör. Viktigt för mig som västerlänning att ta del av det andra perspektivet.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Ewalovisa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2020 från mobil enhet

Väldigt bra museum och billigt inträde. Har läst en del recensioner här på Tripadvisor och kan till viss del förstå folk som inte tycker likadant som en själv. Man får vad man betalar för tänker jag och det bästa är att vara neutral och inte ha så stora förhoppningar.

Jag rekommenderar hur som helst detta museum. Kostar inte ens 20 kr att gå in och du slår lätt ihjäl två timmar.

Mycket bra bilder, hemska, och man får en annan bild av kriget än det som man annars ser på film. Finns lite fordon utanför och en del vapen och ammunition inomhus. Det "bästa" om man får säga så är alla bilder och information.

Värt ett besök.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack stephans315
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2020 från mobil enhet

Mycket bra och intressant museum som helt klart är värt att besöka. Hemskt att se det som hände under vietnamkriget samt de problem som de människor som föds än idag har.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Hanna J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2020 från mobil enhet

Mycket häftig att se om Vietnamkriget och se allt som hänt. Och saker som fortfarande drabbar folk som föds idag

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack E3710UBkimn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen