Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Value for money mini hotel!”
Omdöme om Meraki Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Meraki Hotel
Rankad som nummer 124 av 476 hotell i Hô Chi Minh-staden
Omdömet skrevs oktober 27 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: If you are a light sleeper like me, avoid the deluxe room facing the main street.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack FX_Harvest
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (381)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

286290 av 381 omdömen

Omdömet skrevs oktober 21 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Gavin T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 28 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack 226PhuongT226
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 12 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack mikecragmaster
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 8 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack ChiyoSenzaki
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
binhnguyen, General Manager på Meraki Hotel, svarade på det här omdömetSvarade september 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Hô Chi Minh-stadenhotell
20 293 km bort
LeBlanc Saigon
LeBlanc Saigon
Nr 89 av 476 i Hô Chi Minh-staden
124 omdömen
20 294,7 km bort
Hong Vina Hotel
Hong Vina Hotel
Nr 153 av 476 i Hô Chi Minh-staden
172 omdömen
20 294 km bort
Blue River Hotel
Blue River Hotel
Nr 105 av 476 i Hô Chi Minh-staden
821 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
20 294,1 km bort
Ngoc Linh Hotel
Ngoc Linh Hotel
Nr 77 av 476 i Hô Chi Minh-staden
366 omdömen
20 294 km bort
Bich Duyen Hotel
Bich Duyen Hotel
Nr 31 av 476 i Hô Chi Minh-staden
1 222 omdömen
20 294 km bort
Cat Huy Hotel
Cat Huy Hotel
Nr 68 av 476 i Hô Chi Minh-staden
543 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Meraki Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Meraki Hotel

Adress: 198 Bui Vien Street, Pham Ngu Lao Ward, District 1, Hô Chi Minh-staden 700000, Vietnam (Tidigare Viet Nghi Hotel)
Region: Vietnam > Hô Chi Minh-staden
Bekvämligheter:
Drycker att välja på Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Sviter Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 12 av De mest prisvärda hotellen i Hô Chi Minh-staden
Prisklass: 193 kr - 297 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Meraki Hotel 3*
Antal rum: 19
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, TripOnline SA och Expedia så att du tryggt kan boka med Meraki Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hotel Viet Nghi

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt