Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“设施非常全面的一间酒店!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Fairtex Sports Club Hotel
Rankad som nummer 104 av 456 hotell i Pattaya
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 18 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (361)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

349353 av 361 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 17 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En Agoda-resenär
Omdömet skrevs januari 4 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2010, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack En Agoda-resenär
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En Agoda-resenär
Omdömet skrevs oktober 23 2009
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack En Agoda-resenär
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En Agoda-resenär
Omdömet skrevs september 10 2009
Google-översättning

  • Bodde här: September 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack En Agoda-resenär
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Pattayahotell
0.5 km bort
Hotel J Pattaya
Hotel J Pattaya
Nr 140 av 456 i Pattaya
80 omdömen
0.0 km bort
Le Vernissage Hotel
Le Vernissage Hotel
Nr 184 av 456 i Pattaya
24 omdömen
1.8 km bort
LK Royal Suite
LK Royal Suite
Nr 89 av 456 i Pattaya
291 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
678.7 km bort
Citrus Parc Pattaya Hotel by Compass Hospitality
0.2 km bort
Thai Garden Resort
Thai Garden Resort
Nr 33 av 456 i Pattaya
533 omdömen
2.2 km bort
Adelphi Pattaya
Adelphi Pattaya
Nr 15 av 456 i Pattaya
418 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Fairtex Sports Club Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Fairtex Sports Club Hotel

Adress: 179/185-212 Moo 5, North Pattaya Rd | Naklua, Banglamung, Pattaya 20150, Thailand
Region: Thailand > Provinsen Chonburi > Pattaya
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Swimmingpool
Typ av hotell:
Nr 40 av Spahotell i Pattaya
Nr 68 av Lyxhotell i Pattaya
Prisklass: 336 kr - 2 444 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Fairtex Sports Club Hotel 4*
Antal rum: 103
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Agoda, Ctrip TA, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Fairtex Sports Club Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Fairtex Sports Hotel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt