Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket nöjda”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Hard Rock Hotel Pattaya
Rankad som nummer 19 av 455 hotell i Pattaya
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 29 2015

Allt var perfekt förutom att det var dyrt att köpa mat och dryck på hotellområdet. Och att dom inte hade handdusch. Frukosten var 10+. Personalen är fantastiskt hjälpsam. Poolen mycket bra med varmt vatten.

Tips för att välja rum: Vi tror alla rum är bra, tysta och lugnt.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Peter F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 536)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 2 536 omdömen

Omdömet skrevs februari 18 2015

Helt underbar personal på alla ställen på hotellet, poolen, butiker, receptionen, dörrvakter ja alla var på rätt plats. Rummen mycket bra. Allvar jättebra mat, poolbad, baren högst upp. Baren i entrén lite mörk o dyster.

  • Bodde här: December 2014, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 1234sverige
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 8 2014

Hotellet är verkligen ett toppenställe för familjer med barn. Full fart i poolen mest hela tiden, basket eller vattenpolo är populära aktiviteter.

Familjerummen är bra utformade och lagom stora. Frukosten på hotellet är mkt bra.

Tips!! Ett par minuters promenad från hotell längs Central Pattaya Road och vid början av Soi Buakhao ligger restaurangen Leng Kee, en mycket bra restaurang med stort utbud av rätter till bra pris.

  • Bodde här: Oktober 2014, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack MAGNUS O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 13 2014

Mycket trevligt hotell. Rent och välordnat. Poolen var stor och utsikten från rummet var helt ok. Det bästa var frukosten som var helt underbar! Det fanns ALLT att välja på! Ville man till stranden var det bara att korsa gatan utanför.

  • Bodde här: April 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ferm65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 12 2014

Helt underbart hotel, poolen är en upplevelse bara den.
Hotellet är nyligen renoverat och jag får säga att det blev superfint. Personalen är underbar, vi bodde på Kings Floor och som vanligt var personalen helt underbar här, man känner sej som hemma, och deras lättsamma sätt gör saken bara bättre. Rummen var likadana som innan renoveringen, men dom var helt okej innan med. Så vi kommer återvända till detta hotellet igen med glädje. Så på återseende Hard Rock. Carina&Dennis

  • Bodde här: December 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Carinap63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Pattayahotell
0,9 km bort
Holiday Inn Pattaya
Holiday Inn Pattaya
Nr 11 av 455 i Pattaya
1 635 omdömen
2,2 km bort
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya
0,5 km bort
Hilton Pattaya
Hilton Pattaya
Nr 16 av 455 i Pattaya
2 427 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1,2 km bort
Dusit Thani Pattaya
Dusit Thani Pattaya
Nr 20 av 455 i Pattaya
2 125 omdömen
0,8 km bort
Siam@Siam Design Hotel Pattaya
2,5 km bort
Pullman Pattaya Hotel G
Pullman Pattaya Hotel G
Nr 17 av 455 i Pattaya
1 750 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hard Rock Hotel Pattaya? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hard Rock Hotel Pattaya

Adress: 429 Moo 9, Pattaya Beach Road | Chonburi, Pattaya 20150, Thailand
Region: Thailand > Provinsen Chonburi > Pattaya
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 2 av De populäraste resorthotellen i Pattaya
Nr 9 av Familjehotell i Pattaya
Nr 13 av Spahotell i Pattaya
Nr 13 av Strandhotell i Pattaya
Nr 15 av Romantiska hotell i Pattaya
Nr 18 av Lyxhotell i Pattaya
Prisklass: 762 kr - 2 150 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4,5-stjärnigt — Hard Rock Hotel Pattaya 4.5*
Antal rum: 323
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Agoda, Hotels.com, Fastbooking, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hard Rock Hotel Pattaya. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hard Rock Resort
Hard Rock Pattaya

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt