Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Ratilanna Riverside Spa Resort Chiang Mai
Rankad som nummer 17 av 395 hotell i Chiang Mai
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs februari 2 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Attention, les chambres du 1er étages n'ont pas de vues (sur les escaliers). Il faut au moins l ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack SirCadfael
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (808)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

716720 av 808 omdömen

Omdömet skrevs januari 26 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack McCanie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 16 2013
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack JIJI910
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 7 2013
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack maiteregatero
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 5 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack R S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Chiang Maihotell
3 km bort
Puripunn Baby Grand Boutique Hotel
1,8 km bort
Shangri-La Hotel, Chiang Mai
Shangri-La Hotel, Chiang Mai
Nr 20 av 395 i Chiang Mai
2 107 omdömen
5 km bort
Khum Phaya Resort & Spa, Centara Boutique Collection
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2,2 km bort
Anantara Chiang Mai Resort
Anantara Chiang Mai Resort
Nr 9 av 395 i Chiang Mai
2 536 omdömen
1,9 km bort
Ping Nakara Boutique Hotel & Spa
2 km bort
Na Nirand Romantic Boutique Resort
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Ratilanna Riverside Spa Resort Chiang Mai? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Ratilanna Riverside Spa Resort Chiang Mai

Adress: 33 Chang Klan Road,Pa Daet, Chiang Mai 50100, Thailand
Region: Thailand > Chiang Mai Province > Chiang Mai
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 8 av Spahotell i Chiang Mai
Nr 12 av Romantiska hotell i Chiang Mai
Nr 12 av Lyxhotell i Chiang Mai
Nr 12 av Familjehotell i Chiang Mai
Prisklass: 1 622 kr - 3 389 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Ratilanna Riverside Spa Resort Chiang Mai 5*
Antal rum: 75
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, Ctrip TA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Ratilanna Riverside Spa Resort Chiang Mai. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Ratilanna Riverside Spa Resort Chiang Mai Hotel Chiang Mai
Ratilanna Riverside Chiang Mai
Ratilanna Riverside Hotel Chiang Mai
Sofitel Chiang Mai

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt