Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
117 US$
114 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
185 US$
173 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Chatrium Hotel Riverside Bangkok(Bangkok)
152 US$
120 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Pullman Bangkok Grande Sukhumvit(Bangkok)
171 US$
150 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
147 US$
112 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 27 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 27 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 154 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Shangri-La Hotel Bangkok(Bangkok)
206 US$
196 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
124 US$
119 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
167 US$
161 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Dream Bangkok(Bangkok)
84 US$
75 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Paragon Inn(Bangkok)(Mycket prisvärt!)
46 US$
24 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (2 410)
Filtrera omdömen
2 410 resultat
Medlemsbetyg
1 409
718
189
58
36
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 409
718
189
58
36
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 410 omdömen
Omdömet skrevs 8 januari 2018 från mobil enhet

Bra service. Vänlig personal. Mycket bra rum! Bodde på våning 29, då ingick fria drinkar mm mellan 17.30-1930! Fantastisk frukost!
Trevligt poolområde. Vi hade sen utcheckning (16.00), skulle till flygplatsen 21.00. Då fick vi hänga å dricka fritt mellan 17.30-19.30, fast vi var utcheckade!!

Bodde här: januari 2018, reste med familjen
Tack Joakim H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheLandmarkBangkok, General Manager på Landmark Bangkok, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2018
Google-översättning

Dear Joakim H

Many thanks for staying with us at The Landmark and delighted you enjoyed the hotel and its excellent location for your stay in Bangkok.

Thank you for recommending the hotel , your kind appreciation is very warmly received by us all. It will be our pleasure to welcome you back in the very near future for another enjoyable stay.

with best regards

Douglas Glen
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2017

Bra hotell, belägen ganska centralt, nära skytrain station. Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Något slitet inredning men bra sovkvalitet och bekväma sängar. Hamnar man med rum som vetter mot vägen kan det bli lite störigt. Väldigt bra kvalitet på badrum och badrumsartiklar, känns lyxigt. Tillgång till tofflor, badrock, strykjärn med strykbräda på rummet. Bra storlek på rum.
Finns många bra matställen I närheten. Hotellets egna barer och restauranger är av hög kvalitet om man vill hålla sig I närheten.
Området I sig är ganska stökigt med många människor I rörelse och med synlig gatuprostitution, vilket är huvudaledning till min 3:a.

  • Bodde här: januari 2017, reste i arbetet
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Nela_Malmo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2017

Hotellet ligger ett stenkast från nana och alla dess barer.
Service vid poolen är mycket bra.
Frukosten på 31 våningen eller den vid lobbyn är bra behöver förnyas, fräscha till det.
Sköna sängar, sover alltid lika gott.

    • Standard
    • Service
Tack stefankT7739OB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2016 från mobil enhet

Ett utmärkt stort hotell mitt i Bangkok och nära en Skytrain station.
Hotellet hade en bra swimmingpool.
Flera restauranger incl. en pub med enkla men bra rätter och kall öl.
Frukosten var utsökt, men restaurangerna i övrigt levde inte upp till förväntningarna.

Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
Tack Bengt F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2016

Vi har besokt detta hotell 2 ganger och varit lika nojda bada gangerna.Pool omradet kanske ar lite trakigt men funkar.Bra frukost buffe ok vi bor i club rum sa det kanske ar lite extra bra frulle jag vet inte.Vi kan rekomendera detta till allasom besoker bangkok.Bra lage nara swe ambasaden... Trevlig personal ok Gym .Vi kommer tillbaks!!...

Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
Tack fred g
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen