Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (6 425)
Filtrera omdömen
6 425 resultat
Medlemsbetyg
3 990
1 917
358
96
64
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
3 990
1 917
358
96
64
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 6 425 omdömen
Omdömet skrevs 16 december 2017

Vilket fint hotell! Allt var så fint! Personalen var fantastiska! MBK precis intill. Rummen var också jätte fina! Vilken frukost buffé! Stort pool område på taket var också ett plus! Kommer definitivt tillbaka.

  • Bodde här: december 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 741elinc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Urs L, General Manager på Pathumwan Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2017
Google-översättning

Dear "741elinc",

Thank you very much for a positive review of our hotel. There is nothing more refreshing than to learn from the guests that they appreciate our resort and service.

Thank you again and kind regards from Bangkok,

Urs Lienhard
Acting General Manager
Pathumwan Princess Hotel - An Oasis In The Heart Of Bangkok

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2017 från mobil enhet

Läget är det absolut bästa med detta hotellet. Perfekt!!! Poolområdet är enligt mitt tycke ocharmigt och incheckningen tog ovanligt lång tid. Några småmissar här och var gör att hotellet kändes mediokert. Dock helt ok och bra frukost.

Bodde här: november 2017
Tack Madeleine S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pathumwan Princ... H, Resident Manager på Pathumwan Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2017
Google-översättning

Dear valued guest,

We have taken a good note and communicated with all concern department heads of your feedback on your arrival experience and please trust that a proper coaching have been established to the team members. We do hope that you will allow us to welcome you back to our hotel as our valued guest in the future.

Trusting you had a pleasant journey home, we send you our kind regards.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Resident Manager


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2017 från mobil enhet

Jag har bott här några gånger nu och tycker det är alldeles utmärkt! Ligger beläget med en fantastisk utgångspunkt och sen de byggde ihop till Siam köpcenter bredvid där skytrain ligger så blev det ännu bättre, varför det är så bra är för vistas ni en helg så skall ni definitivt ta skytrain till Mo Chit och besöka en grym marknad där det finns allt och lite till. Bra frukost, gym och takpool! Grymt trevlig personal mm

Bodde här: september 2017, reste i arbetet
Tack Jonas N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pathumwan Princ... H, Resident Manager på Pathumwan Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2017
Google-översättning

Dear valued guest,

Thank you for your review following your recent stay at Pathumwan Princess Hotel and for recommending our hotel to other travelers. I was delighted to hear that you had an overall pleasant stay and that our prime location, pool area, breakfast and hotel services met your expectations.

I hope to have the pleasure to welcome you to share your experience once again at Pathumwan Princess Hotel.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2017

Bra hotell om man vill ha nära till shopping. Bra också om man uppskattar sportfaciliteter! Fanns en löparbana, stort fint gym, boxnings säckar, tennis banor mm. Poolen är kanon om man vill kunna simma lite längder.

  • Bodde här: juli 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack niraknirak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pathumwan Princ... H, Resident Manager på Pathumwan Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 juli 2017
Google-översättning

Dear valued guest,

Thank you for taking the time to share your thoughts about your experience at Pathumwan Princess Hotel. I am delighted to read you enjoyed your stay with us and glad to hear that you are impressed with our Gym & Fitness facilities.

Trusting you had a pleasant journey home, we send you our kind regards.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Resident Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2017

Bodde bara här en natt under vår bröllopsresa, innan vi skulle flyga vidare. Hotellet hade dock gjort jättefint på rummet eftersom det var vår bröllopsresa och likaså överraskade dom oss med något litet gott på rummet! :D Vi hann tyvärr inte utforska hotellet i sig speciellt mycket, men det låg i direkt anslutning till köpcentret MBK och det var inte heller långt till Pratunam Market. Vårt flyg lyfte tyvärr väldigt tidigt, så frukosten hann vi tyvärr aldrig prova på heller, men det såg väldigt fint ut överallt på hotellet.

  • Bodde här: februari 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack BabyLMachoM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pathumwan Princ... H, Executive Assistant Manager på Pathumwan Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 mars 2017
Google-översättning

Dear valued guest,

Thank you for taking the time to provide us with your feedback and for celebrating your honeymoon with us. We look forward to welcoming you for your 1st anniversary so, that you can explore the hotel facilities once again including the hotel outlet restaurants.

I do hope that we will have the opportunity and privilege of welcoming you back to the hotel in the not too distant future.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen