Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (8 199)
Filtrera omdömen
8 199 resultat
Medlemsbetyg
5 186
1 927
661
247
178
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
5 186
1 927
661
247
178
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 8 199 omdömen
Omdömet skrevs 21 maj 2018 från mobil enhet

Fint hotell med flera restauranger vi åt på en av dom Breeze det var god mat och service minded personal.
Sviten vi hade på våning 25 var fin något sliten inredning.
Bokade dyraste sviten via expedia hade önskat att vi fick ett rum högre upp.
Fantastisk utsikt från baren högst upp.

Datum för vistelsen: februari 2018
Tack Franke187
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Piangduan, General Manager på lebua at State Tower, svarade på det här omdömetSvarade 23 maj 2018
Google-översättning

Thank you so much for your wonderful comment to our hotel. We were delighted to have you here and happy to hear that you had a memorable experience with us. Your feedback is a great value message to our hotel and all our staff.

We wish that we could welcome you back to stay with us again for your next visit to Bangkok Please contact me directly I would be delighted to handle your reservation and will personally ensure you receive the best service from us.

Best regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2018

Mycket vänlig och tillmötesgående personal. Stora fina rum/sviter med balkong. Frukost av toppklass med väldigt mycket att välja på. Ligger mycket centralt mitt i Bangkok. Skybar som är värd ett besök även om priserna där uppe var lite "saftiga"

Datum för vistelsen: februari 2018
Tack ulfgoden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Piangduan, General Manager på lebua at State Tower, svarade på det här omdömetSvarade 9 april 2018
Google-översättning



Thank you so much for your wonderful comment to our hotel. We were delighted to have you here and happy to hear that you had a memorable experience with us. Your feedback is a great value message to our hotel and all our staff. We have shared your comment to our team.

One of our goal is to see our customer smile and always remember their experience with us. We wish that we could welcome you back to stay with us again for your next visit to Bangkok Please contact me directly I would be delighted to handle your reservation and will personally ensure you receive the best service from us.

Best regards. Piangduan L

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2018 från mobil enhet

Det här hotellet är det bästa vi någonsin bott på. Det var magiskt. Allt från bemötandet i lobbyn, till rummet, utsikten, personalen, frukosten-ja allt var topp klass.
Vi kände oss som kungligheter.
Frukosten är den bästa jag någonsin ätit. Jag är så glad att jag har fått uppleva Lebua State Tower hotell. Vi testade även ett annat 5-stjärnigt hotell när vi var i Bangkok men det var mycket sämre än Lebua. Välj inget annat hotell än Lebua om ni åker till Bangkok. Ni kommer inte bli besvikna!

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Jessica R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Piangduan, General Manager på lebua at State Tower, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2018
Google-översättning

Dear Jessica R

Thank you so much for your wonderful comment to our hotel. We were delighted to have you here and happy to hear that you had a memorable experience with us. Your feedback is a great value message to our hotel and all our staff. One of our goal is to see our customer smile and always remember their experience with us. We wish that we could welcome you back to stay with us again for your next visit to Bangkok Please contact me directly I would be delighted to handle your reservation and will personally ensure you receive the best service from us.

Best regards. Piangduan L.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2018 från mobil enhet

Vi avslutade vår vistelse i bangkok, 2 nätter på detta hotell. Vi hade en svit på 51a våningen med två balkonger och panorama fönster. Hotellet har ju några år på nacken och heltäckningsmatta är inte jätte modernt med det är fortfarande fräscht och stiligt. Frukosten är helt galen, om du aldrig skulle bli mätt skulle det nog ta en hel dag för att beta sig igenom allt som finns, extremt bra frukost. Enda minuset är att det tar lite lång tid för en rastlös själ att vänta på hissarna.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Malin J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Piangduan, General Manager på lebua at State Tower, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2018
Google-översättning

Dear Malin J

Thank you so much for your wonderful comment to our hotel. We were delighted to have you here and happy to hear that you had a memorable experience with us. Your feedback is a great value message to our hotel and all our staff.

We have also taken your feedback on some point to be improvement.

One of our goal is to see our customer smile and always remember their experience with us. We wish that we could welcome you back to stay with us again for your next visit to Bangkok

Please contact me directly I would be delighted to handle your reservation and will personally ensure you receive the best service from us.

Best regards. Piangduan L.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2018 från mobil enhet

Väldigt överskattat hotell. Finns mycket bättre hotell till bättre pris att få. Helt klart fint men 80-talsauroa och ingen vidare pool. Betalde 2000 kr i deposition som vi aldrig fick tillbaka. Frukosten var grym men skulle ändå inte rekommendera folk att bo här.

Datum för vistelsen: februari 2018
Tack RobinHedlund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Piangduan, General Manager på lebua at State Tower, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2018
Google-översättning

Dear RobinHedlund

I was very concerned to read your comments which reflect dissatisfaction about your recent experience in our property. On behalf of the entire staff and Management, I would like to sincerely apologize for this bad experience. As hoteliers, our mission is to provide high quality services to our guests in order to ensure their satisfaction.

The deposit is required just for guarantee your stay with us. If there's nothing you have spent in the hotel your credit will be automatic return to your account.however, All guest commentaries are seriously taken and all respective departments are alerted in order to make changes as deemed necessary to maintain our hospitality standards.

I would like to thank you for bringing the different issues to my attention and I already relayed your experience to our relevant Department Heads for their immediate action as I cannot accept such feedback about our property. On the another hand, I do hope you had a better experience in other areas of the hotel. Should your travel brings you to Bangkok again, we do hope you will grant us a second chance to look after you

Best regards
Piangduan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen