Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Home away from home... words can't articulate.”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Viva Garden Serviced Residence
Rankad som nummer 39 av 890 hotell i Bangkok
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs februari 4 2013
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack SalinaZulkifli
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BPM_BANGKOK, General Manager på Viva Garden Serviced Residence, svarade på det här omdömetSvarade februari 15 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 029)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

568572 av 1 029 omdömen

Omdömet skrevs januari 31 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Away from the school building and as high a floor as possible..
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
6  Tack RainmanMumbai
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BPM_BANGKOK, General Manager på Viva Garden Serviced Residence, svarade på det här omdömetSvarade februari 11 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 23 2013
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack t C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BPM_BANGKOK, General Manager på Viva Garden Serviced Residence, svarade på det här omdömetSvarade januari 25 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 17 2013 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Danielle P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BPM_BANGKOK, General Manager på Viva Garden Serviced Residence, svarade på det här omdömetSvarade januari 18 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 15 2013
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack accidentaltourist1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BPM_BANGKOK, General Manager på Viva Garden Serviced Residence, svarade på det här omdömetSvarade januari 17 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Bangkokhotell
Banglamphu
Villa Phra Sumen Bangkok
Villa Phra Sumen Bangkok
Nr 43 av 890 i Bangkok
450 omdömen
Sukhumvit
U Sukhumvit Bangkok
U Sukhumvit Bangkok
Nr 18 av 890 i Bangkok
1 487 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Sukhumvit
Adelphi Forty-Nine
Adelphi Forty-Nine
Nr 4 av 890 i Bangkok
693 omdömen
Sathorn
Anantara Sathorn Bangkok Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Viva Garden Serviced Residence? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Viva Garden Serviced Residence

Adress: 1988 Sukhumvit 60/1, Sukhumvit Road | Bangchak , Phrakanong, Bangkok 10260, Thailand
Region: Thailand > Bangkok
Bekvämligheter:
Bar/lounge Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 20 av Romantiska hotell i Bangkok
Nr 22 av Familjehotell i Bangkok
Nr 28 av Spahotell i Bangkok
Nr 37 av Lyxhotell i Bangkok
Nr 82 av De mest prisvärda hotellen i Bangkok
Nr 90 av Affärshotell i Bangkok
Prisklass: 497 kr - 801 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Viva Garden Serviced Residence 4*
Antal rum: 111
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Agoda, Booking.com, Ctrip TA, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Viva Garden Serviced Residence. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Viva Garden Serviced Residence By Bliston Hotel Bangkok

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt